Ayvalık’ta coşkuyla kutlandı

Balıkesir Ayvalık’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.

GÜNDEM 23.04.2024, 16:51 24.04.2024, 09:17 Melina Ay
Ayvalık’ta coşkuyla kutlandı

Balıkesir’inde Ayvalık ilçesinde saat 09.00'da 23 Nisan’ı kutlamak için Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Personel Albay Hüseyin Aydın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ve diğer daire amirleri ile birlikte siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar bir araya geldi. Bu törenin ardından çelenk sunma töreni gerçekleştirildi ve etkinlikler, Hüsnü Uğural Stadyumu'nda devam etti. Yüzlerce Ayvalıklının katıldığı stadyumdaki etkinlikler; Ayvalık Belediyesi'nin bando takımının eşliğinde saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın bir ağızdan okunmasıyla başladı.

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, etkinlikte günün önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Bugün, coşku ve gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günün değerini bir kez daha hissediyoruz.”

Güner Bahadır'ın konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri öğrencilerin sunduğu gösterilerle devam etti. Bayram kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Program, resmigeçit ile son buldu.


Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yayımladığı mesajında, "Büyük liderler, geleceği küçük kalplere emanet ederler. En Güzel Bayram olan 23 Nisan'ı tüm çocuklarımıza armağan ediyoruz" dedi.

Yorumlar (0)