Johnny Depp: Amber Heard, yatağımızı tuvalet gibi kullandı

Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında devam eden yasal süreç, yeni belgeler ve videolarla iyice çıkmaza girdi. Johnny Depp, Heard'ün yataklarına dışkı bıraktığını iddia etti. Davada Depp, eşi tarafından sürekli şiddete uğradığını söylerken Heard ise Depp’in kariyerine engel olduğunu öne sürdü.

MAGAZİN 26.04.2022, 16:34 26.04.2022, 17:42
Johnny Depp: Amber Heard, yatağımızı tuvalet gibi kullandı

Amerikalı başarılı aktör Johnny Depp, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard'e yönelik açtığı 50 milyon dolarlık davasında her gün yeni ve başka gelişmeler ortaya çıkıyor. Depp, son olarak eski eşinin yataklarına dışkısını bıraktığını iddia ederek gündeme bomba gibi düştü.

Güvenlik ‘eve gelme’ dedi

Amber Heard’ın Coachella Müzik Festivali’ne gittiği dönemde çiftin evlerine giden Sean Bett isimli güvenlik görevlisi, Depp’e bazı görüntüler gönderdi. Heard, hazır evde yokken Depp, gidip eşyalarını evden almak istedi. Bunun üzerine güvenlik görevlisi Depp’i uyardı ve “Bence şu an eve gelmeniz sizin için doğru zaman değil” dedi.

"İğrenç bir manzaraydı"

Depp, güvenliğin bu uyarısının neden olduğunu daha sonra evine ait fotoğrafları görünce anladı. Yatağın fotoğraflarını görünce şok geçirdiğini söyleyen oyuncu, "Absürt, korkunç ve iğrenç bazı haberler geldi ve fotoğrafı da görünce sorunun ne olduğunu anladım” dedi.

Heard, yatağa dışkı bırakmış

Güvenlik görevlisinin çektiği fotoğraflara baktığını söyleyen Deep, ‘‘Yatağın bana ait tarafında insan dışkısı olduğunu gördüm’’ dedi. Depp, yaşadığı bu garip durum karşısında kendisini gülmekten geri alamadığını da söyledi ve bu manzara karşısında eve gitmekten de vaz geçtiğini söyledi.

Depp: ‘‘Heard, benden tepki almak için şiddete bile başvurdu’’

Depp, davanın ilerleyen döneminde eşi Heard’ün kendisine sürekli sataştığını hatta kendisinden tepki alabilmek için sık sık şiddete de başvurduğunu söyledi.

Depp, kitap okuduğu zamanlarda kendisine sürekli kötü bir kişi olduğunu söyleyen Heard’ün ayağa kalkıp yüzüne, boynuna ve kafasına vurduğunu belitti.

Depp, bunun üzerine yataktan kalkarak Heard’ü omuzlarından tutup “Kalkıyorum, lütfen sakın peşimden gelme ve beni asla durdurmaya çalışma” dese de eski eşi Heard’ün kendisi ile kavga etmek için beklediğini söyledi.

Depp, eski eşinin kariyerine engel oldu mu?

36 yaşındaki Amber Heard, boşanma sürecinde eşi Depp'in kendisini kısıtladığını ve kariyerine de engel olduğunu dile getirmişti. Heard, karalama davasında da gündem olan bu konu hakkında, bazı mesajları kanıt olarak mahkemeye sunuldu.

Heard, “Şu an toplantıdayım. Birazdan eve geçerim diyerek attığım mesaja Depp, ‘Artık toplantı falan yok. Bundan sonra film de yok. Neden sen anlaşmamızdan sapıyorsun? Bu ne tür toplantı? Eve geldiğinde hemen bana haber ver’ cevabını vermişti’’ dedi.

Yorumlar (0)