İbrahim Tatlıses kazayla ilgili konuştu! "İdo, yangın tüpünü sıkmasaydı..."

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde kaza geçiren İbrahim Tatlıses'in, oğluyla ilgili kendisine attığı mesajını okudu. İbo, mesajında "Beni İdo kurtardı. Melek vardı bir de Dilan." şeklinde konuştu.

MAGAZİN 31.08.2022, 09:32 31.08.2022, 17:31
İbrahim Tatlıses kazayla ilgili konuştu! "İdo, yangın tüpünü sıkmasaydı..."

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz günlerde kaza geçiren İbrahim Tatlıses’in yanına ilk gelen, uzun süredir araları açık olan oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu.

Oldukça telaşlı olduğu belirtilen Ahmet Tatlıses, kurtarma çalışmalarını takip edip mahkemelik olduğu babasına destek olmak için koşturmuştu. Kazanın ardından babasının yanına hastaneye giden Ahmet Tatlıses, babasının başından ayrılmadı.

"Artist o"

Yaşananlardan sonra İbrahim Tatlıses, oğlu için "Artist; artist… Numarasını yaptı gitti." sözlerini kullandı.

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki küslük ile ilgili Seren Serengil açıklamalarda bulundu. Serengil, Tatlıses'in oğluna bu sert tavrını yanlış bulurken, İbrahim Tatlıses'in kendisine bir gece önce gönderdiği mesajı canlı yayında okudu.

"Videoları kendi çektirdi"

İşte Tatlıses'in attığı o mesaj:

"Oradaki videoları onun tarafı çekti... 'Ben babamın yanındayım'ı göstermek için aldı görüntüleri dağıttı. Gazeteciler çekmedi."

"İdo olmasaydı..."

İbrahim Tatlıses, "Orada İdo yangın söndürme tüpünü sıkmasaydı ben bu mesajı sana öteki dünyadan atıyordum. Beni İdo kurtardı. Melek vardı bir de Dilan." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)