Doğu Perinçek’ten skandal sözler: Kendini, Hz. Muhammed ile kıyasladı!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Hz. Muhammed ile kendisini kıyasladı. Skandal sözler ifade eden Perinçek, Bodrum'da düzenlenen bir söyleşide partisine olan ilgiyi ve katılımı kast ederek, "Biz, Hz. Muhammed'den çok daha ileri bir noktadayız" şeklinde konuştu. Perinçek'in bu sözleri büyük tepki topladı.

SİYASET 31.08.2022, 09:46
Doğu Perinçek’ten skandal sözler: Kendini, Hz. Muhammed ile kıyasladı!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir televizyon kanalının canlı yayınına konuk olarak katıldı. Perinçek, programda "Türkiye Nereye Gidiyor?" konulu bir söyleşisi gerçekleştirdi. Zaman zaman farklı ve ilginç söylemleri ile gündeme gelen Perinçek, canlı yayında yaptığı konuşmasında da skandal açıklamalarda bulundu.

"Hz. Muhammed'den çok daha ileri bir noktadayız"

Vatan Partisi'nin ilerlediği noktayla Hz. Muhammed dönemini kıyaslayan Perinçek, "Hz. Muhammed Mekke'de halka tebliğde bulunduğunda oradaki kaç kişi ona biat etmişti? Hz. Muhammed 1 senede ancak 40 kişiyi bulmuştu. Biz, hiç olmazsa 40 bin kişiyi bulduk. Şu an biz, Hz. Muhammed'den çok daha ileri bir noktadayız. Atatürk Samsun'a gittiğinde kaç kişi ile gitti? Tarihin zafer vadettiği o büyük kuvvetten daha büyük bir kuvvet yoktur” şeklinde konuştu.

Perinçek'in bu skandal açıklamalarının ardından gülmesi ve söyleşide bulunanların ise alkış tutması dikkat çekti.

"Vatan Partisi hızlı büyüyor"

Vatan Partisi’nin birçok alanda oldukça etkin bir şekilde görev ve sorumluluk aldığını anlatan Perinçek, "Yüzde 46'lık sistem dışı çözüm arayan bir kısım vatandaş Vatan Partisi ile duygusal şekilde iletişime geçmiş bir kitle. Bundan dolayı Vatan Partisi işte bu kadar hızlı bir şekilde büyüyor" ifadelerini kullandı.

"Arkamıza bakarsak önümüzdeki gelişmeleri fark edemeyiz"

Söyleşideki konuşmasına devam eden Perinçek, “Dolayısıyla geldiğimiz bu süreçte eğer arkamıza bakarsak, önümüzdeki hiçbir gelişmeyi asla fark edemeyiz. Arkamızda bundan başka bir 30 Ağustos var mı? Arkamızda olanlar önümüzde de olacak diye bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

Yorumlar (0)