Hulk: "Mutlu değildim, eşimin yeğenine aşık oldum"

Brezilyalı futbolcu Hulk, eski eşi Iran Angelo'nun yeğeni ile ilişki yaşamasına dair açıklamada bulundu. Hulk, Iran Angelo ile evliliğinde mutlu olmadığını ancak kendisini asla aldatmadığını ifade etti. 

MAGAZİN 11.09.2020, 14:09 11.09.2020, 16:08
Hulk: "Mutlu değildim, eşimin yeğenine aşık oldum"

Brezilyalı futbolcu Hulk, eski eşi Iran Angelo'nun yeğeni Camila Angelo ile birlikte olmasına ilişkin açıklamada bulundu. 

33 yaşındaki futbolcu, eski eşi Iran Angelo'nun kendisine "canavar" gibi muamele ettiğini ifade etti.

Boşandıktan sonra eski eşinin yeğeni olan Camila Angelo ile bir ilişkiye başladığını kaydeden Hulk, hiçbir şekilde Iran Angelo'yu aldatmadığını kaydetti. 

Hulk, konuya ilişkin Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Iran Angelo ile evli olduğu sırada Camila Angelo ile aşk yaşamadığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, kendisinin de bir insan olduğunu, yalnızca evliliğinde mutlu hissetmediğini belirtti. 

Shanghai SIPG'de top koşturan Hulk, kariyeri için Çin'e gitmesinin ardından Camila Angelo'nun da yanına geldiğini ifade etti. 

33 yaşındaki futbolcu, Camila Angelo'nun muhteşem bir güzelliğe sahip olduğunu da ekledi. 

Hulk, ilk başta Camila Angelo aralarında sadece arkadaşlık ilişkisinin olduğunu ancak ikisinin de yalnız olmaları nedeniyle aşk yaşamaya başladıklarını belirtti.

Brezilyalı futbolcunun, eski eşi Iran Angelo ile evliliğinden 3 çocuğu var.

Çin ekibi Shanghai SIPG ile sözleşmesi Aralık'ta sona erecek olan tecrübeli futbolcunun adı sık sık Süper Lig kulüpleri ile birlikte anılıyordu. 

Hulk, Rus ekibi Zenit'e dönebileceğini belirterek, oraya tekrar dönmekten mutlu olacağını çünkü kendisini adeta evinde gibi hissettiğini söylemişti. 

Zenit ile herhangi bir görüşmede bulunmadığını aktaran Brezilyalı futbolcu, Porto'nun da kendisi için çok değerli olduğunu ifade etmişti. 

33 yaşındaki futbolcu, hangi takımın daha fazla para verdiğinin bir önemi olmadığına dikkat çekerek, şu ana kadar birçok kulüpten teklif geldiğini ancak hiçbiriyle anlaşmaya varmadığını kaydetmişti. 

Yorumlar (0)