Hadise'nin yılbaşındaki 'TikTok' konserinden alacağı ücret dudak uçuklattı!

Ünlü şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile yollarını ayrıldıktan sonra kendini işine verdi. Hadise, 3 saat sürecek olan akustik performans için bir şirketten 500 bin lira aldığı öne sürüldü.

MAGAZİN 30.12.2020, 00:47
Hadise'nin yılbaşındaki 'TikTok' konserinden alacağı ücret dudak uçuklattı!

Kısa bir süre evvel sevgilisi Kaan Yıldırım ile yollarını ayrıldıktan sonra kendisini işine veren ünlü şarkıcı, ilk olarak proje yüzü olduğu marka için objektiflerin karşısına geçti.

Ünlü şarkıcı, reklam çekimlerinin ardından TikTok’ta yılbaşı akşamı paylaşılacak olan konseri için sahne aldı. Hadise'nin, 3 saat süren akustik performans için şirketten 500 bin lira aldığı iddia ediliyor.

Bir stüdyoda gerçekleştirilen organizasyon, tüm önlemlere uyularak tamamlandı. 

Hadise, söz konusu performans öncesi büyük bir hazırlık gerçekleştirdi.

O Ses Türkiye'de 4 kıyafet...

Ünlü şarkıcının uzun zamandır dahil olduğu ve bu yıl koronavirüs sebebiyle ara verilen ‘O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümü de yayınlanacak.

Ünlü şarkıcı, özel gece için yurt dışından temin ettiği 4 farklı kıyafet ile izleyicilerin karşısına gelecek.

İddiaydı, gerçek oldu

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ilişkisinin sonlandığını duyuran Hadise, ''Her şey aşk ile güzel, aşk çok güzel. Herkesin deneyimlemesi gereken tek duygu. Ancak bazen aşk olsa da bir şekilde olmuyor. Bu kararımı sizlerle de paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile olan ilişkimi sonlandırmış bulunuyorum. Kendisine mutluluklar dilerim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)