Gözde çiftten yeni haber: Küçük Kıvanç Amerika’da doğacak 

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, bebek sahibi olacaklarını geçtiğimiz günlerde duyurmuşlardı. Magazin dünyasında büyük sevinçle karşılanan bu haber sonrasında gözde çiftten yeni bir adım geldi. Bodrum’da inzivaya çekilen çift, çocuklarının geleceğini şimdiden planlamaya başladı. Yayılan haberlere göre küçük Kıvanç, Amerika’da dünyaya gelecek. 

MAGAZİN 29.11.2021, 14:07 30.11.2021, 14:43
Gözde çiftten yeni haber: Küçük Kıvanç Amerika’da doğacak 

Güzelliğiyle sık sık ön planda olan, davetlerin vazgeçilmezi Başak Dizer ve oyuncu eşi Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde bebek bekledikleri yönünde çıkan haberleri doğrulamışlardı. Erkek bebeklerinin olacağını duyuran çift, Bodrum’da inzivaya çekilmişlerdi. 



Bebeğin geleceğini şimdiden planlıyorlar 

“Aşıklar Bayramı” film çekimlerini tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve 6 haftalık hamile eşi stil danışmanı Başak Dizer, doğuma kadar Ege’de yaşama kararı aldı. Sakin, gürültüden uzak ve maviyle iç içe hamilelik dönemi geçirmek istediği düşünülen Dizer ve Tatlıtuğ, çocuklarının geleceğini de şimdiden düşünmeye başladı. 



Doğum Amerika’da olacak 

Çifte yakın bir kaynaktan alınan habere göre Başak Dizer doğumu ABD’de gerçekleştirecek. Ünlü çift yaz başında Amerika’ya uçacak ve bir süre orada yaşayacak. 



Yorumlar (0)