George Clooney'den yürek burkan Matthew Perry yorumu: "Biliyorduk"

Yıllar boyunca depresyonla boğuşan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayata gözlerini yumdu. Friend dizisinin Chandler Bing'i Perry'nin ölümü hakkında eski arkadaşı George Clooney'den açıklama geldi. Clooney, "Bir sitcomda oynayabilirse dünyanın en mutlu insanı olacağını söylerdi. En iyilerinden birinde oynadı ama mutlu olamadı." dedi.

MAGAZİN 23.12.2023, 16:10 Hakan Öksüz
George Clooney'den yürek burkan Matthew Perry yorumu: "Biliyorduk"

Friend dizisinde canlandırdığı "Chandler Bing" karakteriyle tanınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni, Malibu'da yer alan evinin jakuzisinde bulunan 54 yaşındaki aktörün yakınları ve hayranları, ölüm haberiyle yasa boğuldu. Otopsi raporu, oyuncunun ölüm sebebinin "ketaminin akut etkileri" olduğunu ortaya koydu.

George Clooney: "Bir sitcomda oynamak istediğini söylerdi hep"

Perry'nin ölümü hakkında bir yorum da usta oyuncu George Clooney'den geldi. Matthew Perry'yi 16 yaşından bu yana tanıdığını kaydeden Clooney, "Ben ondan 10 yaş daha büyüğüm. Her zaman çok komik bir çocuk oldu. Eskiden konuşurken bana söylediği bir şey vardı. Daima bir sitcom dizisinde oynamak istiyordu. Bunun kendisini dünyadaki en mutlu insan yapacağını söylüyordu." ifadelerini kullandı.

"Büyük hayalini gerçekleştirmesine rağmen mutlu olmadı"

Hayalini gerçeğe dönüştüren Matthew Perry'nin, şimdiye kadarki en başarılı sitcom dizilerinden birinde oynadığını kaydeden Clooney, "Büyük hayalini gerçekleştirmesine rağmen mutlu olmadı. Onun hayatına mutluluk getirmedi bu. İçinden neler geçtiğini bilmesek de mutlu olmadığının farkındaydık. Başarı ve paranın, her zaman mutluluğu da beraberinde getirmediğini görüyorsunuz." diye konuştu.

Yorumlar (0)