Estetik yaptırdığı iddia edilen Yeliz Yeşilmen, geçirdiği operasyonu anlattı!

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen’in, estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Yeşilmen, yüzüne bir operasyon yapılmadığını, sadece gıdısını aldırdığını ve göz kapaklarına bir müdahale yapıldığını söyledi. Ayrıca Yeşilmen, göğsüne de bir müdahale yapıldığını söyledi. 

MAGAZİN 19.04.2021, 14:45 20.04.2021, 12:04
Estetik yaptırdığı iddia edilen Yeliz Yeşilmen, geçirdiği operasyonu anlattı!

Yaptığı her hareketle ve her sosyal medya paylaşımıyla olay olan Yeliz Yeşilmen, bu kez estetik ameliyat geçirdiği iddialarıyla gündeme geldi. Ünü şarkıcı sunucu ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, konu üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamıştı. Yüzüne bir korse takıldığını söyleyen Yeşilmen, göz kapakları ve gıdısından bir operasyon geçirdiğini belirtti. Merak eden ve hakkında haber yapan herkese seslenen sevilen isim, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. 



Gıdısına, göz kapaklarına ve göğüslerine operasyon yapıldı

Ailecek gıdılı bir yüzleri olduğunu söyleyen Yeşilmen, kızında bile gıdı olduğunu söyledi. Gıdısını aldırdığını belirten Yeşilmen, bir kez daha sorulan sorular toplu cevap vermek için, sosyal medya hesabının hikâye bölümüne sarıldı. Takipçilerinin bu ameliyatı neden yaptırdığı sorusuna ise Yeşilmen, göz kapağında yoğun derecede et olduğunu ve gözlerini yormaya başlaması nedeniyle bu operasyonu yaptırdığını söyledi. Para vererek acı çektiğini belirten Yeşilmen, operasyonlar sonrası kendini daha iyi hissetmek adına bunu yaptırdığını söyledi. 



Gıdı alındığında bir korse takılması gerektiği için korseyi taktığını söyleyen Yeşilmen, bu nedeniyle yanaklarının çıkık olduğunu söyledi. Göz kapaklarından alınan et nedeniyle şişme olduğunu söyleyen Yeşilmen, göz kapaklarına buz tutarak ağrılarını hafifletmeye çalıştığını söyledi. Göğüslerinden de bir operasyon geçirdiğini söyleyen Yeşilmen, daha önceden çektiği bir problem olan trikonlı göğsünün toparlandığını söyledi.



Takipçilerinden hiçbir zaman bir şey saklamadığını söyleyen Yeşilmen, böyle bir şeyi de ilk kez yaptırdığını söyledi. Daha sonra korseyi çıkararak da poz veren Yeşilmen, yüzünde şişlikler olduğunu belirtti. 

Yorumlar (0)