Yeliz Yeşilmen’den eşine şok sözler: ‘Cimri’ !

Oyuncu ve model Yeliz Yeşilmen, 11 yıldır evli olduğu iş adam eşi Ali Uğur Akbaş’ı takipçilerine şikayet etti. Eşinin evlilik yıl dönümü hediyelerini kutlamadığını söyleyen Yeşilmen, kocasını ‘cimri’ likle suçladı!

MAGAZİN 22.02.2021, 12:02 23.02.2021, 09:08
Yeliz Yeşilmen’den eşine şok sözler: ‘Cimri’ !

Sunucu, oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, sosyal medyadaki eğlendiren paylaşımlarına devam ediyor. Daha önce çocuklarının dadısının evlerini soymasıyla hayatının şokunu yaşayan Yeşilmen’e bir darbe de, bu kez de kocasından geldi. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Maşukiye'ye giden ünlü isim Yeliz Yeşilmen, eşinin düşüncesizliğine verdiği tepkiyi sosyal medya hesabında paylaştı.

Dört yıldır hediye almayan eşine sitem etti

Yeşilmen sosyal medya hesabında, eşi Akbaş’ın evlilik yıl dönümlerinde hediye almamasını eleştirdi.  Yeşilmen, eşini şu sözlerle eleştirdi: “Huhu tam da bu foto sonrası birbirimize girdik sebep? Tabii ki içimde kalmasın 4 yıldır gelmeyen evlilik yıl dönümü hediyesi. Yani bir dal çiçek dahi gelmedi yine yolda bu konu ve artık net küstüm hatta şimdiki otelde bile ayrı odalar eh dayanamam bu kadarına pes. Sizlerle her şeyi paylaşan ben şunun kulağını sağlam çekin derim."

Cimrilikle suçladı

Kocasını cimrilikle ve düşüncesizlikle suçlayan Yeşilmen, rahatladığını belirterek dört yıldır kendisine yıl dönümlerinde hediye almamasına alındığını belirtti. Yeşilmen, bir sonraki paylaşımda ise eşinin yüzünü bir uygulama ile gençleştirdi. Yeşilmen bu fotoğrafı eşine hediye ettiğini de belirtti.

Yorumlar (0)