Yeliz Yeşilmen’e şok: Çocuklarının dadısının ihanetine uğradı!

Kısa bir süre önce Bodrum’a yerleşen ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, çocuklarının bakıcısı tarafından soyulduklarını açıkladı. Yeşilmen yaptığı açıklamada, bakıcı kadının her yerde arandığını belirtti.

MAGAZİN 09.01.2021, 12:24 09.01.2021, 12:31
Yeliz Yeşilmen’e şok: Çocuklarının dadısının ihanetine uğradı!

Sunucu, oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, hayatının şokunu yaşadı! Ailesiyle bir süre önce Bodrum’a yerleşen Yeşilmen, 2 ay önce işe aldığı çocukları için tuttuğu bakıcısının ihanetine uğradı. Evinin soyulduğunu ve değerli eşyalarının çalındığını açıklayan Yeşilmen, bakıcı Feruza K.’nın yakalanması için suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. 

“Bizim güvenimizi aldı, sırtımızdan vurdu!”

Sosyal medya hesabından bakıcı kadının fotoğrafını paylaşıp, gören herkesin bilgide bulunmasını rica eden Yeşilmen, “Bizim güvenimizi aldı, sırtımızdan vurdu” dedi. Bakıcının deneme süresinde olduğunu belirten Yeşilmen, akşam saat 19.00 saatlerinde çocukları ve arkadaşıyla markete gittiğini söyledi. Evin kapalı olduğunu ve bakıcının olmadığını gören Yeşilmen, ayrım saat boyunca evine giremedi. Evin tertipli düzenli olduğunu gördüğünü belirten Yeşilmen, birkaç parça ziynet eşyasının olmadığını gördü. Kadının telefonunun kapalı olduğunu da gören Yeşilmen, güvenlik kamerasından bakıcı kadının bavulla gittiğini gördüklerini belirtti. <

Yeşilmen, kadının sınır dışı edilmesini talep etti

Bakıcının eve geldiğinde bavulsuz geldiğini belirten Yeşilmen, zamanla hangi eşyasının çalındığını anlayacağını söyledi. Kadının bu güne kadar bir çok ihtiyacını karşıladığını söyleyen Yeşilmen, kendilerine iyi davranıp arkalarını döndüklerinde ihanete uğradıklarına inanamadığını belirtti. Kadının arka kapıdan çıktığını gördüklerini söyleyen Yeşilmen, giden meblağdan çok davranışın çok yanlış olduğunu söyledi. Kadının bir daha bunu yapamaması için çalışamamasını ve  sınır dışı edilmesini talep etti. 

Yorumlar (0)