Esra Erol’un paylaşımı sosyal medyanın gündeminde: “Bana öyle bakma”

Gündüz kuşağının sevilen sunucularından olan Esra Erol sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Son paylaşımında Esra Erol eşi Ali Özbir ile yeni bir fotoğrafını yayınladı. Paylaşımına “Bana öyle bakma” notunu düşen Erol’a eşinin verdiği yanıt dikkat çekti.

MAGAZİN 01.09.2022, 15:27 02.09.2022, 11:17
Esra Erol’un paylaşımı sosyal medyanın gündeminde: “Bana öyle bakma”

Yaz tatilinin bitmesi ve ekranlarda gündüz kuşağı programlarının yeniden başlaması birçok kişiyi sevindirdi. Gündüz kuşağının sevilen yüzü Esra Erol’da yeniden ekranlara dönüş yaptı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlüler Erol’da bulunuyor. Yaz tatilinden fazlasıyla paylaşımda bulunan televizyon sunucusu, kocasıyla da paylaşımlar yapıyor.

Tatilden döndü, fotoğrafı paylaştı

Oğulları Ömer Erol ile İdris Ali ve eşi Ali Özbir ile beraber tatilden dönüş yapan Esra Erol bir paylaşımda daha bulundu. Erol, eşi Ali Özbir ile beraber olduğu bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.

Mutlu şekilde devam eden evlilikleri ile magazin dünyasında örnek olarak gösterilen çiftleri içerisinde gösterilen ikilinin paylaşımında ise Esra Erol, "Bana öyle bakma" açıklamasını yazdı. Erol’un pozlarına verdiği cevaplarla gözleri üzerine çeken Özbir ise bu açıklamaya karşı "Nasıl bakayım çok güzelsin" cevabını verdi.

Yorumlar (0)