Erdoğan’ın iftar yemeğine alınmadı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe’de düzenlediği iftar yemeğine Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer’in davet edilmediği halde zorla girmeye çalıştıklarına dair iddialar ortaya atıldı. Ceceli, iddiaları yalanlayan açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 28.05.2019, 11:17 28.05.2019, 17:51
Erdoğan’ın iftar yemeğine alınmadı mı?

Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe’de düzenlediği iftar yemeğine davet edilmedikleri, çiftin buna rağmen programa katılmak istediği ancak kapıdan geri çevrildikleri iddia edildi. Ceceli, bu iddiaları sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.

‘Duyduk Duymadık Demeyin’ programının sunucuları Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil, çiftin iftar yemeğine özel hayatlarında yaşananlardan dolayı davet edilmediğini iddia etti. 

"O KAPIDAN GİREBİLMEN MÜMKÜN DEĞİL"

Cengiz Semercioğlu, "Gerçekten davet edilmedilerse ister Mustafa Ceceli ol, ister Mehmet Ceceli ol hiç fark etmez. O kapıdan girebilmen mümkün değil. 29 Ekim 2017 yılındaki Cumhuriyet resepsiyonuna davet edilmediklerini biliyoruz. Geçen yıl 2017 yaşanan boşanma ve yeni ilişkiye başlama meselesinden ve daha sonra ortaya çıkan gizli kamera kayıtlarından dolayı aile yapısı ve yaşanan bütün bu olaylar, Mustafa Ceceli’nin davet edilmemesi için gerekçe gösteriliyor." yorumlarında bulundu.

Seren Serengil ise konu hakkında, "Aileye çok önem veriliyor. Sonuçta karısını aldatarak boşandı. Evliliği devam ederken Selin İmer ile tanıştı ve sonrasında karısından boşandı. Oklar üzerine çevrilince karısı ile ilgili uygunsuz görüntüleri internete verdiği söylendi. Dolayısıyla bu çok büyük bir skandaldı. Çok büyük bir çirkinlikti. Neticede çocuğunun annesiydi, ne olursa olsun… Bu tip şeyler affedilmiyor. O resepsiyona çağırılmadığı halde nasıl gitti ben onu anlayamadım. Kapıda ismin yazılmadığı zaman risk var, içeri giremeyeceğini bilmen lazım." açıklamalarını yaptı. 

"ELİMDEN GELENİ ARDIMA KOYMAYACAĞIM"

Mustafa Ceceli’den yanıt gecikmedi. Ceceli, Instagram hesabından konu hakkında “Hakkımda iftira atanlar bunu ispatla mükelleftir! Yasal süreç başlamıştır; elimden geleni ardıma koymayacağımdan emin olabilirsiniz… Saygısızlara saygılarımla…” paylaşımında bulundu.

Ceceli, paylaşımına şu notu düştü: “Nasıl oluyorsa onlarca gazetecinin olduğu bir yerde; bu iftiraya dair ne bir video ne de bir fotoğraf var! Bu iddiayı yayan ve buna inanan akla ziyan mentaliteyi kötü niyetleriyle baş başa bırakıyorum.

Yorumlar (0)