Ece Seçkin pilot sevgilisiyle dünyaevine girdi

Ünlü pop sanatçısı Ece Seçkin, 4 senedir beraber olduğu pilot Çağrı Terlemez ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü ünlüler geçidine sahne oldu.

MAGAZİN 16.09.2021, 17:30 17.09.2021, 11:24
Ece Seçkin pilot sevgilisiyle dünyaevine girdi

Ünlü popçu Ece Seçkin ve sevgilisi Çağrı Terlemez, pandemiden dolayı erteledikleri düğünlerini yaptı. Beykoz’da bulunan bir mekanda çift yaşamlarını birleştirdi.

İki ismin nikah şahitliklerini Seçkin’in yakın arkadaşları Derya Uluğ ve Danla Biliç ile birlikte sunucu Çağrı Terlemez, Ozan Doğulu ve Esra Erol Özbir’in yakın dostu Alper Toyoğlu yaptı.

Terlemez ve Seçkin’in düğünü ünlüler geçidine sahne oldu. Enis Arıkan, Ozan Doğulu, İrem Derici, Derya Uluğ, Sinan Akçıl, Esra Erol, Merve Özbey, Burcu Kıratlı, Danla Bilic gibi isimler Seçkin’i bu özel gecesinde yalnız bırakmadı.

Gelinliklerini hediye edecek

Sekin, daha önce yapmış olduğu açıklamada gelinliklerini hayranlarına hediye edeceğini ifade ederek iki ayrı gelinlik giydi.

“Hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attık”

Düğün öncesinde Ece Seçkin, “Normal şartlarda kalabalığa ve kaosa alışığım. Çok rahat olurum diye düşünüyordum fakat bu heyecan gerçekten hiçbir şeye benzemiyormuş. Hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attık. Çok mutluyum. Bu mutluluğu yaşamak isteyen herkese inşallah kısmet olur.” dedi.

“Giydiğim gelinlikler beni yansıtıyor”

Seçkin, giydiği gelinliklere ilişkin, “Düğünümde öncelikle bu kadar güzel gelinlikler giydiğim için şanslıyım. Gelinliklerin tamamı beni yansıtıyor. Gelinliklerden biri için çok sıra dışı diyebilirim. Öteki gelinliklerimde ise daha prenses bir Ece var. Sıra dışı olarak tanımladığım gelinliğim, alışık olduğum şaşırtıcı ve çılgın Ece’yi yansıtıyor.” şeklinde konuştu.

Öte yandan çift nikah davetiyesini de sosyal medya üzerinden paylaştı.

Düğünde bir başka çiftin aşı belgelendi

Düğüne gelenler arasında Gülden Mutlu ve partneri de vardı. Yönetmen İzzet Başlak ile iki senedir beraber olduğu öğrenilen ünlü şarkıcının aşkı yaptığı Instagram paylaşımlarıyla da belgelenmiş oldu.

“Aynı muhabbeti yapmaktan çok sıkıldım”

Geceye katılanlardan İrem Derici, “Biz Ece’yle aynı dönemde piyasaya çıktık. Ece’yi verdik. Ben bir kere evrildim, yetti artık.” dedi. Derici, özel hayat sorularından da sıkılarak, “Aynı muhabbeti yapmaktan sıkıldım.” deyip konuyu kapattı.

Derya Uluğ’dan evlilik açıklaması

Ece Seçkin’in mutlu gününde nikah şahitleri Derya Uluğ, Merve Özbey ve Danla Bilic de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uluğ, “Uzun bir süredir bu anı bekliyorduk. Bizim de düğünümüz inşallah gelecek yaza olabilir. Bir teklif alalım da sonrasını düşünürüz…” deyip partneri Asil Gök’e göndermede bulundu.

2018 yılında nişan yapmışlardı

Çağrı Terlemez ve Ece Seçkin 2018 senesinde evliliğe dair ilk adımı atıp nişan yapmışlardı. Terlemez ve Seçkin dostlarının ve aile yakınlarının katıldığı sade bir törenle nişanlanmışlardı.

Nişan ve kız istemenin bir arada olduğu geceden fotoğraflar sosyal medya üzerinden paylaşılmıştı.

Evlilik teklifiyle havalara uçmuştu

Ece Seçkin, üç sene önce sevgilisiyle gittiği Güney Afrika tatilinde bir kabilenin ortasında aldığı evlilik teklifiyle adeta havalara uçmuştu.

Seçkin duygularını şöyle ifade etmişti: “Zannediyorum ki dünyanın en çılgın evlenme tekliflerinden biriydi bu ve ayaklarımın yerle temasını alt üst etti. Sonsuzluğa gitmesini hayal ettiğim tereddütsüz bir evet çıktı ağzımdan. Bütün bu yaşadıklarım ve sürprizler bir rüya gibiydi. Hissettiklerimi anlatmama gerek yok bence. Gözlerimden belli olmuş zaten ve seninle yeniden çıktığımız bu yolda gerçek aşka ve saf sevgiye ve sana… Düşünmeksizin EVET!”

Yorumlar (0)