Dizinin Alev’i ateş püskürdü: “Terbiyesizler”

Ünlü oyuncu Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki rol arkadaşı Settar Tanrıöğen ile yaşadığı aşk iddialarına sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hakkındaki iddiaları "terbiyesizler"  diyerek eleştirdi.

MAGAZİN 18.12.2023, 15:33 19.12.2023, 17:05 Buse Önder
Dizinin Alev’i ateş püskürdü: “Terbiyesizler”

Geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın evinden yaptığı bir paylaşım sonrasında tekrar bir araya geldikleri iddia edilen Uzman ve Akçıl, ilişkilerine henüz bir isim koymadıklarını açıklamışlardı. Sinan Akçıl, Müjde Uzman'la yaptığı görüşmenin ardından takıntılı hayranların evine gelerek tehdit aldığını belirtmişti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman ile Settar Tanrıöğen’ın canlandırdığı Abdullah karakteri arasındaki sahneler sosyal medyada gündem olurken, bir magazin sitesi ise, bu sahnelerin gerçek hayatta aşka dönüştüğünü iddia etmişti. “Dizi aşkı gerçek oldu” başlığı ile paylaşılan habere Uzman ateş püskürdü

“İnsanların hayatları sizin oyuncağınız değil”

İddiaları kesin bir dille yalanlayan Uzman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Siz artık haddinizi aştınız. Resmen ahlaksızsınız be! Size inanıp evinde kendi kendine oturan, işinde gücünde insanların günahını alanlar var" ifadelerini kullanarak iddialara tepki gösterdi.

Oyuncu, basının insanların özel hayatlarına saygı göstermesi gerektiğini vurgulayarak, "İnsanların hayatları sizin oyuncağınız değil" diyerek magazin sitesini ağır bir şekilde eleştirdi.

Yorumlar (0)