Deniz Çakır efsane diziye dönecek mi?

Son dönemlerin efsane dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanan son fragmanı akıllarda soru işareti yarattı. Deniz Çakır'ın canlandırdığı Meryem karakterinin diziye döneceği iddia edildi.

MAGAZİN 23.12.2019, 15:50
Deniz Çakır efsane diziye dönecek mi?

Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, beşinci sezonunda da salı akşamları reytingleri topluyor. Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin bu sene ekrana gelecek son bölümünde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli için şok etkisi yaratacak anlar yaşanacak.

Fragman heyecan yarattı

Dizinin yeni bölüm fragmanında önceden Deniz Çakır'ın canlandırdığı Meryem karakterinin döndüğü haberi Çakırbeyli ailesini heyecanlandırıyor. Meryem'in oğluyla birlikte döndüğü ortaya çıktı. Çakır ve Meryem'in oğullarını daha önce olduğu gibi yine Can Bartu Aslan canlandırıyor.

Diğer yandan pek çok haber sitesi Deniz Çakır'ın diziye geri döneceğini ileri sürdü. Fakat Tv100'den Birsen Altuntaş, Deniz Çakır'ın diziye geri döneceği iddiasının doğru olmadığını ifade etti. Deniz Çakır, en azından şimdilik Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dönmeyecek.

Yorumlar (0)