Akıl almaz operasyon! Mide ve bağırsaklarından uyuşturucu çıktı

Gümüşhane’de İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelenerek hastaneye götürdükleri 2 şahsın mide ve bağırsaklarından uyuşturucu çıkarıldı.

GÜNDEM 30.04.2024, 19:53 Şeyda Gül
Akıl almaz operasyon! Mide ve bağırsaklarından uyuşturucu çıktı

Gümüşhane genelinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanılmasının önlenmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından Türkiye’ye uyuşturucu madde getiren ve ülke içinde bu maddeleri nakleden şahıslara yönelik bir operasyon düzenledi.

Son günlerde artan çalışmaların ardından Akçakale uygulama noktasında durdurulan bir araçta seyahat eden H.R ve M.F.G isimli yabancı uyruklu şahısların hareketlerinden şüphelenen ekipler, uyuşturucu madde sevkiyatı yapabilecekleri ihtimalini değerlendirdi.

Bunun üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatla şahıslar Gümüşhane Devlet Hastanesine götürüldü.

Midesinden esrar çıktı

Hastanede yapılan kontrollerde, H.R ve M.F.G'nin mide ve bağırsaklarında yabancı cisimler tespit edildi. Hastanede gerçekleştirilen operasyonla şahısların mide ve bağırsaklarından toplamda 33 parça halinde 153,89 gram metamfetamin ve 2 parça halinde 12,41 gram reçine esrar çıkartıldı.

Yabancı uyruklu şahıslar, "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)