Çılgın Bediş'in Banu'su: Burnumu yaptırıp saçımı boyattım!

Bir dönemin en popüler dizisi Çılgın Bediş'te Banu karakterini canlandıran Sonay Aydın, sadece burun ameliyatı geçirdiğini ve saçını boyattığını söyledi. 

MAGAZİN 13.11.2020, 09:15
Çılgın Bediş'in Banu'su: Burnumu yaptırıp saçımı boyattım!

Çılgın Bediş, 90'lı senelerin popüler gençlik dizilerinden biriydi. Söz konusu dizide Banu karakterini canlandıran Sonay Aydın, özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. 

"Burun ameliyatı geçirdim"

Kendisine her zaman olumlu tepkiler geldiğine dikkat çeken Sonay Aydın, internet sitelerinde sürekli "evrim geçirdiğine" yönelik haberler çıktığını, dizideki haliyle şimdiki halinin sürekli kıyaslandığını söyledi.

Sonay Aydın, sadece burun ameliyatı geçirdiğini ve saçlarını boyattığını belirterek, şu anki görünümünden şikâyetçi olmadığını ifade etti.

"Herkes beni öyle sanıyordu"

Karakterini çok gerçekçi oynadığını ve insanların kendisini "Banu" zannettiğini aktaran Sonay Aydın, Çılgın Bediş döneminde kendisi gören kişilerin kendisine "Meğer o kadar saf değilmişsiniz." gibi söylemlerde bulunduklarını anlattı.

Sonay Aydın, normal koşullarda oyuncuların bu tarz söylemlere üzüldüklerini belirterek, kendisinin ise oyunculuğu adına çok mutlu olduğunu ifade etti. 

"Yeniden Banu olabilirim"

Çılgın Bediş dizisinin tekrar çekilebileceğini kaydeden Sonay Aydın, böyle bir durumda hemen İngiltere'den Türkiye'ye dönebileceğini ve Banu karakterine yeniden hayat verebileceğini söyledi.

"Masumluk ön plandaydı"

Sonay Aydın, Çılgın Bediş dizisinin izlenmesinde Banu karakterinin büyük bir payı olduğuna dikkat çekerek, o dönemin en kreatif gençlik dizisi olması, masumluğun ön planda olması ve karakterlerin beğenilmesi dolayısıyla dizinin harika bir reyting elde ettiğini belirtti.

"Türkiye'ye dönmek istiyorum"

Dizinin üzerinden yıllar geçmesine ve başka bir ülkede yaşamasına rağmen hatırlandığı için sevindiğine dikkat çeken Sonay Aydın, birkaç seneye kadar Türkiye'ye dönmeyi ve oyunculuğa yeniden başlamayı planladığını ifade etti.

Yorumlar (0)