Çağla Şikel’in yeni aşkı ortaya çıktı! Sürpriz isim…

Emre Altuğ ile olan 7 senelik evliliğini 2015 yılında sonlandıran ünlü manken Çağla Şikel, yeni bir aşka yelken açtı.

MAGAZİN 31.07.2022, 15:07 01.08.2022, 12:06
Çağla Şikel’in yeni aşkı ortaya çıktı! Sürpriz isim…

43 yaşındaki Çağla Şikel’in, Tolga Akış ile aşk yaşadığı iddia edildi. Tolga Akış, geçtiğimiz hafta Zeynep Bastık’tan boşanarak evliliğini sonlandırmıştı. 2 çocuk annesi Şikel’in Tolga Akış ile aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. 

2015 yılında Emre Altuğ’dan ayrıldı

2008 yılında ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile hayatını birleştiren Çağla Şikel, bu evlilikten 2 çocuk sahibi olmuştu. 2015 yılında Altuğ ile yollarını ayıran Şikel, bir süredir televizyon programları ile izleyici karşısına çıkıyordu. Tolga Akış ise Zeynep Bastık ile evlenerek magazin dünyasında adından söz ettirmişti. İkili, bir süre sonra boşanma kararı aldı ve geçtiğimiz hafta evliliklerini sonlandırdı. 

Edis konserine birlikte gittiler

Öte yandan Tolga Akış’ın sosyal medya hesabından Zeynep Bastık ile olan fotoğraflarını kaldırması da dikkat çekti. Ünlü ismin bu hamlesi sonrası Çağla Şikel ile ilişki yaşadığına yönelik iddialar da güçlenmeye başladı. 1 yıl bile dolmadan Zeynep Bastık’la olan evliliğini sonlandıran Akış’ın Çağla Şikel ile olan ilişkisini yakın arkadaşlarından gizlemediği öne sürüldü. Öte yandan ikilinin önceki akşam Edis konserine de birlikte gittiği belirtildi.



Yorumlar (0)