"Boşanırken bile aramız iyiydi"

Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal ile arasının iyi olduğunu belirterek, "Boşanırken bile aramız çok iyiydi. Hatta boşandıktan sonra eve geldik, çocuklarla birlikte döner yedik. Bence örnek olmak lazım." dedi.

MAGAZİN 05.01.2020, 16:23 05.01.2020, 16:24
"Boşanırken bile aramız iyiydi"

Mustafa Sandal'dan boşandıktan sonra Saadettin Saran ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Emina Jahovic, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Jahovic, okullar arası düzenlenen kayak yarışmasında Yaman'ın birinci olmasına ilişkin soruya, "Yaman ile çok gurur duyuyoruz. Dün de Uludağ'da kayak turnuvasında ikinci oldu. Buna çok üzüldü, biraz hırslı olduğu için kayağı seviyor. Yarın da babası ile birlikte Kayseri'ye gidiyor. Orada güzel bir sonuç alırsa Milli takıma seçilecek, o bizim gururumuz." karşılığını verdi. 

"Annem ve abimlerle kutladık"

Yılbaşını ailece kutladıklarını kaydeden Jahovic, "Annem ve abimlerle birlikte beraber geçirdik. Çocuklar da çok mutlu oldu." dedi.

"Boşandıktan sonra eve geldik"

Jahovic, "Mustafa Bey ile aranız nasıl?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Biz Mustafa ile gerçekten çok iyiyiz. Boşanırken bile aramız çok iyiydi. Hatta boşandıktan sonra eve geldik, çocuklarla birlikte döner yedik. Bence örnek olmak lazım."

"En yakın arkadaşım kalacak"

Mustafa Sandal ile kavgalı olmadığına dikkat çeken Jahovic, "Biz birbirimizi seviyoruz. Evet, aşk bir yere kadar olabilir ve biter ama ondan sonra biz birimize saygı ve destek veriyoruz. Çocuklar için çok önemli, bizim için de... Mustafa, hep en yakın arkadaşım ve dostum olarak kalacak." dedi. 

"O kadar da değil"

Jahovic,"Bundan sonra çocuklar için bir araya gelir misiniz?" sorusuna ise "Yok, bence o kadar da değil. Çocuklarımız oldukça olgun, istemezler. Biz Mustafa ile arkadaşız." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)