Berk Oktay: Sevgilime koronavirüsü ben bulaştırdım!

Berk Oktay, kız arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy'a yeni tip koronavirüs (Covid-19) bulaştırdığını söyledi. 

MAGAZİN 17.11.2020, 13:50
Berk Oktay: Sevgilime koronavirüsü ben bulaştırdım!

Berk Oktay-Yıldız Çağrı Atiksoy çifti, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı. Ünlü çiftin evde tedavi olduğu öğrenilmişti.

Berk Oktay, daha sonra yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüsü (Covid-19) atlattıklarını belirtmişti. 

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) giderek yayıldığına dikkat çeken Berk Oktay, çok dikkatli olunması gerektiği konusunda herkesi uyarmıştı. 

Ünlü oyuncu, karantina sürecinin tamamlanmasının ardından kuaföre gitti. Çıkışta objektiflere takılan Berk Oktay, ilk 3 gün hastalığı ağır geçirdiğini söyledi.

"Asla hafife almayın"

Berk Oktay, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) hiçbir şekilde hafife alınmaması gerektiğini belirterek, kız arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile ağrılarının olduğunu, bu nedenle yaşlıları hayal bile edemediğini kaydetti. 

"Filyasyon ekipleri hemen ilaçlarımı verdi"

Ünlü oyuncu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede aktif bir rol oynayan filyasyon ekiplerine de teşekkürlerini sundu. 

Berk Oktay, filyasyon ekiplerinin hemen evine geldiğini ve ilaçlarını teslim ettiğini belirterek, telefon aracılığıyla da sürekli arandığını ve kontrol edildiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, filyasyon ekiplerinin zor bir işe sahip olduklarına dikkat çekti. 

"Yıldız'a da ben bulaştırdım"

Kız arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy'a da yeni tip koronavirüs (Covid-19) bulaştırdığını söyleyen Berk Oktay, "Kurbanım oldu." dedi.

Yorumlar (0)