29'luk sevgilisinden çocuk yapan Al Pacino'nun başı dertte!

Haziran ayında 29 yaşındaki film yapımcısı sevgilisi Noor Alfallah'tan dördüncü çocuğunu kucağına alan Al Pacino'nun başı velayet davası ile dertte. 83 yaşındaki usta aktörün sevgilisi Alfallah, bebeğin tam velayetini istiyor. Al Pacino'ya ise "makul ziyaret" hakkı kalıyor.

MAGAZİN 07.09.2023, 17:15 Hakan Öksüz
29'luk sevgilisinden çocuk yapan Al Pacino'nun başı dertte!

Usta aktör Al Pacino, 29'luk sevgilisi Noor Alfallah'tan bir erkek çocuk sahibi oldu. "Roman" isimli erkek çocuğunu haziran ayında kucağına alan 83 yaşındaki ünlü oyuncu, çocuk sevincini yaşayamadan sevgilisinden ayrıldı. Edinilen bilgilere göre Al Pacino-Noor Alfallah çifti, doğumdan 3 ay sonra ayrılığa karar verdi.

Noor Alfallah, bebeğin tam velayetini istiyor

Rol aldığı filmlerle adını sinema dünyasına altın harflerle kazıyan Al Pacino'nun başı velayet davasıyla dertte. Al Pacino'nun Kuveyt kökenli ABD'li film yapımcısı sevgilisi Noor Alfallah, bebeğin tam velayetini talep ediyor. Noor Alfallah'ın amacının, Al Pacino'dan "yüklü bir nafaka" koparmak olduğu söyleniyor.

Al Pacino'ya "makul ziyaret" hakkı

Alfallah'ın talebine göre Al Pacino da çocuğunu "makul ziyaret" hakkına sahip olacak. Çocuğun tıbbi ihtiyaçları ve eğitimi gibi önemli konularla ilgili Al Pacino'nun da söz hakkı olacak. Nisan 2020'de aşka yelken açan Al Pacino-Noor Alfallah çifti, 6 Haziran'da bebeklerini kucaklarına almıştı.

Sinemanın yaşayan efsanesi oldu

Godfather, Yaralı Yüz, And Justice For All, Şeytanın Avukatı, Kadın Kokusu, Köstebek, Serpico, Orijinal Cinayetler ve İrlandalı dahil pek çok filmde rol üstlenen Al Pacino, sinemanın yaşayan efsanesi olarak kabul ediliyor. 

Önceki birlikteliklerinden 3 çocuğu var

Beverly D'Angelo'dan Anton James Pacino (22) ve Olivia Pacino adlı ikizlere sahip olan Al Pacino'nun, Jan Tarrant'tan Julie Pacino (33) isimli bir kızı bulunuyor.

Yorumlar (0)