Sakarya’da lise kavgası, 17 yaşındaki gencin sonu oldu

Sakarya Geyve’de bir lisenin öğle arasında öğrenciler arasında kavga başladı. Kavga sırasında yere düşen 17 yaşındaki Enes İşcan, hayatını kaybetti. Olayla ilgisi olduğu belirtilen bir öğrenci gözaltına alındı.

YAŞAM 20.04.2022, 16:27 21.04.2022, 09:28
Sakarya’da lise kavgası, 17 yaşındaki gencin sonu oldu

Sakarya’nın Geyve ilçesinde bugün trajik bir olay yaşandı. Yörükler Mahallesi’ndeki Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana gelen olayda marangozluk bölümünde öğrenci olan 17 yaşındaki Enes İşcan ile okul arkadaşı N.Ş. arasında öğle arasında tartışma çıktı. O tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Okul bahçesindeki o kavgaya diğer öğrenciler de karışınca ortalık savaş alanına döndü.



Enes, yere düşerek hayatını kaybetti

Okul arkadaşlarıyla kavga eden Enes, o sırada yere düştü. Başını mermer zemine çarparak ağır yaralanan genç, görevliler ve öğretmenler tarafından Geyve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Enes, hayatını kaybetti. Elde edilen bilgiye göre Enes, işitme engelli bir kaynaştırma öğrencisiydi. Hayatını kaybeden gencin arkadaşları ve ailesi hastaneye akın etti. Enes’in acılı yakınları sinir krizi geçirirken polis ekipleri de N.Ş. isimli genci gözaltına aldı.



Yorumlar (0)