İstanbul'da otomobil bariyerlere saplandı: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul TEM Hasdal Viyadüğü girişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı. Demir bariyerler, aracın ön kapısından girdi. Sıkıştıkları yerden çıkarılan bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

YAŞAM 01.05.2024, 09:13 Hakan Öksüz
İstanbul'da otomobil bariyerlere saplandı: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Eyüpsultan’da gece saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Eyüpsultan TEM Otoyolu Edirne istikametinde yaşanan kazada 34 ZS 3163 plakalı otomobil, demir bariyerlere ok gibi saplandı.

Demir bariyerler, aracın ön kapısından girdi

TEM Hasdal Viyadüğü girişinde sürücüsü Kerem Çelik'in direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil, bariyerlere çarptı. Demir bariyerler, aracın ön kapısından ok gibi saplandı. Kazanın ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Otomobilde sıkıştılar

Otomobilde sıkışan 2 kişiyi kurtarmak için zamana karşı yarış başladı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Kerem Çelik ile Kübra Çelik, sıkıştıkları yerden çıkarıldı. 

Kerem Çelik öldü, Kübra Çelik yaralandı

Korkunç kazada Kerem Çelik hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Kübra Çelik, hastanede tedaviye alındı. Kazanın ardından otomobilin hurdaya döndüğü görüldü. 

Yorumlar (0)