Sivas’ta yürek yakan olay! Yanlışlıkla annesini öldürdü

Sivas’ta, annesini hastaneye götürmek için evin önüne minibüsüyle gelen 57 yaşındaki Y.Z.D., geri manevra yaptığı esnada rahatsızlanan annesinin üzerinden yanlışlıkla geçerek hayatını kaybetmesine sebep oldu. 

GÜNDEM 05.07.2022, 11:20 06.07.2022, 08:54
Sivas’ta yürek yakan olay! Yanlışlıkla annesini öldürdü

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan 75 yaşındaki annesi H.D.’yi hastaneye götürmek için minibüsüyle evin önüne gelen 57 yaşındaki Y.Z.D., geri manevra yaparak aracını park etmeye çalıştı. O sırada aracın arkasında bulunan ve aniden rahatsızlanan anne H.D., bir anda yerde kaldı. Minibüsün arkasında annesinin olduğunu fark etmeyen Y.Z.D., gaza basmaya devam edince yanlışlıkla annesinin üzerinden geçti. 

Olay yerinde yaşamını yitirdi

Annesinin üzerinden geçtikten sonra hemen minibüsü durdurarak araçtan inen Y.Z.D., yürek yakan tabloyla karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede yaşlı kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olayın ardından Y.Z.D., uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı. Anne H.D.’nin cansız bedeni, morga kaldırılmak üzere Cumhuriyet Ünİversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Y.Z.D. ise işlemleri için emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)