Cihangir'deki tacizcinin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı

İstanbul’da Cihangir'de bulunan Sanatkarlar Parkı'nda, Finlandiya uyruklu bir kadına gündüz saatlerinde bıçakla saldırıp taciz eden şüphelinin, emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

GÜNDEM 12.04.2021, 17:27 13.04.2021, 13:00
Cihangir'deki tacizcinin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği tarafından yakalanan 19 yaşındaki zanlı, adliyeye sevk edilirken emniyetteki ifadesinde “Kadın hoşuma gittiği için bir anlık gaflete kapıldım” dediği kaydedildi.

Sosyal medyada gündem olmuştu

İstanbul Cihangir’de, Sanatkarlar Parkı’nda Cuma günü yaşanan olayda, parkta yürüyen Finlandiya uyruklu bir kadın, 19 yaşındaki bir şahsın saldırısına uğramıştı. Kadının boğazını bıçak dayayarak taciz eden saldırganın bu görüntüleri sosyal medyada infiale sebep olurken olay, güvenlik kamerasına yansımıştı.

Görüntülerin sosyal medyada yoğun tepkiyle karşılanmasının ardından Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kameralarına yakalanan şahsın 19 yaşındaki Berzan Erem Ç. olduğu tespit edilirken zanlı, Sancaktepe’de, olayda üzerinde bulunan bıçakla birlikte yakalanmıştı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen zanlı, “cinsel saldırı” suçundan, hakkında işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. Sevk edilme anında gazetecilere pişman olduğunu söyleyen zanlının, emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı.

“Kadın hoşuma gittiği için yaptım”

Şüpheli adliyeye sevk edilirken emniyette verdiği ifade de ortaya çıktı. Pişman olduğunu söyleyen ve suçlamaları kabul eden zanlı, emniyetteki ifadesinde “Kadın hoşuma gittiği için anlık gaflete kapıldım” sözlerini kullandığı belirtildi. 

Ayrıca zanlı, 2014’te dayısı tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia ettiği belirtilirken daha önce suç kaydı olmadığı da öğrenildi. Ayrıca şahsın yüzde 50 zihinsel engelli olduğu ve psikolojik problemleri olduğu de belirlendi.

Yorumlar (0)