İstanbul'da genç kadına dehşeti yaşatan tacizci yakalandı

Cihangir'de bulunan Sanatkarlar Parkı'nda Finlandiyalı genç kadını güpegündüz bıçakla saldırarak taciz eden şahıs, emniyet güçleri tarafından Sancaktepe’de bulunan bir çay bahçesinde yakalandı. Polis merkezine götürülen şahsın suç kaydı olmadığı belirtildi. Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

YAŞAM 11.04.2021, 21:47 12.04.2021, 17:00
İstanbul'da genç kadına dehşeti yaşatan tacizci yakalandı

Söz konusu olay, geçtiğimiz cuma günü saat 12.00 sularında Beyoğlu Cihangir’de yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, parkta elinde cep telefon ile yürümekte olan Finlandiyalı kadın, kendisini takip eden şahsın saldırısına uğradı. Saldırgan ile boynunu sıkarak taciz ettiği kadın arasında boğuşma meydana geldi. Boğuşmanın akabinde saldırgan, cebindeki bıçağı çıkararak talihsiz kadının boğazına dayadı. Direndiği için saldırgan şahıs tarafından boğazı sıkılan talihsiz kadının görüntüleri, sosyal medya platformlarında infiale sebep olmuştu. Korku dolu anlar ise güvenlik kameraları tarafından kayda alınmıştı.

Çay bahçesinde yakalandı

Sosyal medya mecralarında tepki çeken görüntüleri detaylı bir şekilde inceleyen güvenlik güçleri, saldırganı yakalamak için kolları sıvadı. Çalışmalar çerçevesinde görüntülerden kimliği belirlenen Berzan E.Ç. (19), emniyet güçleri tarafından Sancaktepe'de bulunan bir çay bahçesinde yakalandı. 

Şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.



Yorumlar (0)