Böylesi görülmedi! 5 ev havuzlarıyla beraber çalındı

Çatalca'da bulunan 5 adet bungalov, içerisindeki havuzlarla birlikte çalındı. İddialara göre, bungalovları inşa eden kişiyle bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesi nedeniyle, alacaklı şahıs bungalovları havuzlarıyla birlikte çaldı. Çalınan bungalovlardan geriye kalan tek şey çakıl taşlarıyla dolu bir arazi kaldı.

GÜNDEM 05.05.2024, 15:40 06.05.2024, 15:40 Buse Önder
Böylesi görülmedi! 5 ev havuzlarıyla beraber çalındı

Bir proje kapsamında yapılan 5 havuzlu bungalovun bulunduğu Çatalca Akalan Mahallesi'nde akıl almaz bir hırsızlık yaşandı. Bungalovlar, peyzaj düzenlemelerinin ardından tatil sitesi modülüne göre planlanıp satıldı. Ev sahipleri, bungalovları hafta sonları ve boş vakitlerinde yazlık olarak kullanmaya başlamışlardı.

Ancak, iddiaya göre bungalovlardan birinin sahibi Yahya Kemal Yaman, siteyi yapan kişiyle yaşadığı alacak verecek meselesi yüzünden tartışmıştı. Alacaklı olan Yaman, bir gece ansızın site içerisindeki 5 bungalovu havuzlarıyla beraber çaldı.

Bungalovlardan geriye çakıl taşları kaldı

Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlarına gittiklerinde büyük bir şok yaşadı. Evlerinin yerinde sadece çakıl taşlarının olduğunu gören sahipler, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Ev sahipleri ise yaşadıkları durumu anlatmakta güçlük çekti.

‘Her geçen gün risk artıyor’

Bungalovların çalınmasıyla ilgili konuşan ev sahiplerinden Enis Onat, "Burayı yaklaşık bir sene önce almıştım. Site, beş evden oluşan butik bir yerdi ve çok güzel bir konsepti vardı. Ancak bir gün komşularımdan biri beni arayarak evlerin yok olduğunu söyledi. Biz gelip baktığımızda havuzların tesisatlarına kadar çalındığını gördük” ifadelerini kullandı.

Hırsızlık yapan kişinin site ortaklarından biri olduğunu öğrendiklerini belirten Onat, şahıstan şikayetçi olduklarını belirterek, “Her geçen gün evlerimizin ve diğer eşyalarımızın kaybolma riski artıyor" dedi.

‘Şok oldum, hiçbir şey kalmamış’

Diğer bir ev sahibi Cahit Üçüncü ise, “Biz buraya ilk gittiğimizde çok beğenmiştik. Sonrasında ise satın aldık. Ancak aradığımızda burada hiçbir şey kalmadığını öğrendik. Ben gördüğümde şok oldum, hiçbir şey kalmamış. Jandarmaya giderek şikayetçi olduk ve şu anda sonucunu bekliyoruz" diye konuştu.

Yorumlar (0)