ABD medyası: Trump'ın ateşi yeniden yükseldi!

ABD medyası, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump'ın ateşinin yeniden yükseldiğini duyurdu. 

DÜNYA 15.10.2020, 11:29 15.10.2020, 11:40
ABD medyası: Trump'ın ateşi yeniden yükseldi!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, eşi Melania ile beraber yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Trump, askerî hastanede üç gün boyunca tedavi görmesinin ardından taburcu edilmişti.

Monoklonal antikor tedavisi gören Trump'a deksametazon ve remdesivir ilaçları verilmişti. Daha sonra Trump'a bir kez daha yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi uygulanmış, söz konusu testin sonucu negatif çıkmıştı. 

Trump, yayınladığı bir videoda, yeni tip koronavirüsten (Covid-19) korkulmaması gerektiğini, hatta eskisinden bile daha iyi hissettiğini ileri sürmüştü. 

"Ateşi çıktı" iddiası!

CNN International, başkanlık seçimlerine az bir zaman kala ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya attı. Beyaz Saray'dan bir kaynak, "Trump'ın ateşinin yeniden yükseldiğini" iddia etti. 

Dans etmişti

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) atlatan Trump, 3 Kasım günü gerçekleştirilecek olan seçimlere hazırlık kapsamında Pensilvanya eyaletinde bir miting düzenlemişti.

Trump, iyi olduğunu herkese göstermek için Village People müzik grubunun "YMCA" şarkısı eşliğinde dans etmişti. 

Söz konusu hareket, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

Trump, Florida eyaletinde düzenlediği miting sırasında da hastalığının ardından çok iyi hissettiğini söylemiş, hatta kalabalığın arasına girerek herkesi öpebileceğini söylemişti. 

Biden 10 puan önde

Trump'ın başkanlık seçimlerindeki rakibi olan Biden, anketlere göre, Trump'tan 10 puan önde.

Yorumlar (0)