Trump: Beni, Çin hasta etti!

ABD Başkanı Trump, koronavirüse yakalanmasına ilişkin Çin'i suçladı.

DÜNYA 08.10.2020, 23:18
Trump: Beni, Çin hasta etti!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, koronavirüse yakalanmasının ardından ilk canlı yayını katıldığı bir TV programına telefonla bağlanarak yaptı.

Trump konuşmasında kendisini çok iyi hissettiğinin altını çizerek, ‘Bir seçim mitingi yapmayı istiyorum. Hastalık bulaştırdığımı hiç sanmıyorum.’ dedi.

‘’Bence virüs tamamen gitti’’

Trump koronavirüse yakalanmasının ardından hiç test yaptırmadığını söyleyerek, ‘’Yakın zaman içerisinde test yaptıracağım. Virüs bence tamamen gitti. Bence artık tamamen temizim.’' dedi.

Bir noktada koronaya yakalayacağını anladığını söyleyen Trump, ‘’Sürekli olarak dışarıda insanlarla iç içeyim. Artık bir yerde hasta olacağımı anladım.’’ şeklinde konuştu.

Virüs için Çin’i suçladı

Korona salgınına ilişkin Çin’e suçlamalarda bulunan Trump ‘’Beni de Çin hasta etti.’’ dedi.

Harris için ‘Canavar’ dedi

Donald Trump, Demokrat rakibi Biden’a da eleştirilerini sürdürerek, ‘’Onun akli melekeleri başkan olmaya yetmez.’’ dedi.

Başkan yardımcısı adayları Demokrat Kamala Harris ve Mike Pence arasındaki dün akşamki canlı yayın tartışmasını değerlendiren Trump, ‘’Bu canavar (Harris) dün gece Pence ile yayındaydı, kendi kendisini yok etti. Bu canavarın söylemiş olduğu her şey yalan.’’ dedi.

Yorumlar (0)