Yönetmen arkadaşı açıkladı: Jack Nicholson bıraktı mı?

Son filmini 2010'da yapan usta oyuncu Jack Nicholson'ın, 2021'den beri evinden çıkmadığı ileri sürülüyor. 86 yaşındaki aktörün eski arkadaşlarından olan yönetmen James L. Brooks, "Jack Nicholson emekli mi oldu?" sorusunu yanıtladı.

KÜLTÜR-SANAT 18.11.2023, 12:24 20.11.2023, 09:33 Hakan Öksüz
Yönetmen arkadaşı açıkladı: Jack Nicholson bıraktı mı?

Guguk Kuşu, Cinnet, Köstebek, Birkaç İyi Adam ve Benden Bu kadar gibi filmlerde rol alan usta aktör Jack Nicholson, son olarak 2010 yılında vizyona giren How Do You Know (Nereden Biliyorsun?) filmi için kameraların karşısına geçmişti.

2021'den beri evden çıkmamış

86 yaşındaki Hollywood yıldızının, 2021 yılından bu yana evden çıkmadığı öne sürülüyor. 3 Oscar ödüllü oyuncu ile ilgili yönetmen James L. Brooks'tan açıklama geldi. 1983 yılında vizyona giren "Terms of Endearment" filminde usta aktör ile beraber çalışan yönetmen, "Jack Nicholson emekli mi oldu?" sorusunu yanıtladı.

Yönetmen Brooks'tan Jack Nicholson yorumu

Usta aktörün emekli olduğunu düşünmediğini kaydeden yönetmen Brooks, "Dustin Hoffman'ın oyunculuğunuun zirvesinde olduğu dönemde bir arkadaşımla tartışmaya girmiştik. En iyi aktörün kim olduğunu tartışıyorduk. Benim tercihim Jack Nicholson'dı. The Odd Couple filminde Jack'in iki karakterini de oynayabileceğini söylemiştim. İnanılmaz bir oyuncu." dedi.

Yorumlar (0)