‘Şarkını Söyle 2’ filminden yeni haberler geldi!

İlk filmiyle büyük bir başarı elde eden animasyon filmi ‘Sing’ yani ‘Şarkını Söyle’ nin ikinci filmi merakla bekleniyor. Efsane yıldızların sesleriyle renk verdiği film, yeni eklenen karakterleriyle yeni bir macerayı izleyicisine sunacak.

KÜLTÜR-SANAT 24.12.2020, 11:24 25.12.2020, 01:55
‘Şarkını Söyle 2’ filminden yeni haberler geldi!

Illumination yapımcılığında ortaya çıkan başarılı animasyon müzikal filmi ”Sing" yani ”Şarkını Söyle” , ikinci filmi ”Şarkını Söyle 2” ile sevenleriye buluşuyor. Büyük hayaller ve yepyeni hit şarkılarla gelen film, yine birçok sayıda klasik rock ve pop hit şarkıyı bir araya getiriyor. Vizyon tarihi henüz belirsiz olan filmin, 2021 yılı içerisinde izleyiciyle buluşması planlanıyor.

NewMoon Tiyatrosu, gözünü yükseklere dikiyor!


Hevesli müzik adamı koala Buster Moon ve yıldızları, yepyeni müzik şov maceralarıyla ikinci filmde de tam gaz yoluna devam ediyor. Ekibiye NewMoon Tiyatrosu’nu yerelde müzik anlamında büyük bir başarıya ulaştıran Buster Moon, gözünü daha da büyütmeye karar veriyor. Dünyanın pırıltılı eğlence başkentinde bugüne kadarki en göz kamaştırıcı sahne şovlarını hazırlayan ekip, bu kez Redshore şehrindeki Crystal Tower Tiyatrosu’nda yeni bir gösteri sergilemek istiyor. Buster Moon ve müzik ekibi; Bezgin anne domuz Rosita, rockçı oklu kirpi Ash, samimi goril Johnny, utangaç fil Meena ve olağanüstü domuz provokatörü Gunter, Crystal Tower Tiyatrosu’nun acımasız yöneticisi kurt Jimmy Crystal’ı ikna etmekte zorlanır.

Domuz provokatörü Gunter’ın aklına ise şahane bir fikir gelir. Ekip yeni gösterilerine, dünyanın en münzevi aslan rock yıldızı Clay Calloway’i dahil etmeye karar verir. Ancak Clay 10 yıldır kendisini dünyadan soyutlamıştır. NewMoon ekibi, Clay’i bulmaya çalışacak ve sahneye çıkmaya ikna etmeye çalışacaktır.


 

İkinci filmde Bono, Pharrell Williams ve Halsey sürprizi!


Garth Jennings’in yazıp yönettiği filmde başarılı oyuncular Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly ve Nick Kroll, seslendirme kadrosunda yer alan yıldızlar olmaya devam ediyorlar.  Filme yeni katılan karakterlerden Jmmy’ye, Emmy ödüllü oyuncu Bobby Cannavale ses verecek. Şarkını Söyle’nin sürprizleri bununla da bitmiyor. 

Efsanevi müzik ikonu Bono’nun Clay’a ses vereceği filmde, müziğin süper starları Pharrell Williams ve Halsey de karakterleri ve şarkılarıyla filmde yer alacaklar. Ayrıca Black Panther filminden hatırlayacağımız Letitia Wright ve komedyenler Eric Andre and Chelsea Peretti de filmde yeni karakterlerin sesi olacaklar!

Yorumlar (0)