Yakalanan hırsızın kıyafeti şok etti

Suçüstü yakalanan kuyumcu hırsızının özel yapım kıyafeti Jandarmayı bile şaşkına çevirdi.

GÜNDEM 26.12.2019, 13:09 26.12.2019, 13:09
Yakalanan hırsızın kıyafeti şok etti

Antalya'da devriye gezen Jandarma ekipleri, gece yarısı bir kuyumcuya çatıdan girilmeye çalışıldığını fark ederek zanlıyı suçüstü yakaladı. Jandarma ekiplerinin suçüstü yakaladığı ve Özbek uyruklu olduğu belirlenen zanlının kıyafetini gören Jandarma ekipleri şaşkına döndü.

Jandarma ekipleri Özbek uyruklu hırsızlık zanlısının "pes" dedirten özel yapım kıyafetin ön tarafında bir hazne ve hırsızlıkta kullandığı eşyaları buldu.

İtiraf etti

Antalya'nın Avsallar Mahallesi Söğüt Caddesi'nde devriye gezen Yeşilköy Jandarma ekipleri, dün gece saat 00.30 sıralarında kuyumcu dükkanına çatıdan girmek isteyen bir kişiyi fark etti.

Şüphelenen ekipler zanlıyı suçüstü yakaladı. Ekiplerin yaptığı incelemede, şüphelinin giydiği ilginç giysinin ön kısmında bir hazne ve içerisinde hırsızlıkta kullanılan eşyalar olduğunu gördü.

İfadesi alınmak üzere İncekum Jandarma Karakoluna götürülen Özbekistan uyruklu İ.K., karakolda yapılan sorguda kuyumcu dükkanını soymak istediğini itiraf etti. Savcılığa sevk edilen İ.K. işlemlerinin tamamlanmasının ardından Alanya Cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)