Tokat’ta işçileri taşıyan araç kaza yaptı: 2 ölü, 12 yaralı

Tokat’ta bulunan su arıtma tesisinde görevli işçileri taşıyan hafif ticari servis aracı, Tokat-Niksar karayolunda bir otomobil ile çarpıştı. Feci kaza sonrası bölgede adeta can pazarı yaşandı. 

GÜNDEM 18.05.2022, 10:17 18.05.2022, 17:48
Tokat’ta işçileri taşıyan araç kaza yaptı: 2 ölü, 12 yaralı

Olay, bölgede bulunan Gökdere kavşağında meydana geldi. Ana yolda seyir halinde olan servis aracı, kavşaktan yola çıkan 60 DG 245 plakalı otomobil ile şiddetli şekilde çarpıştı. Salih S. kontrolündeki ticari araç, çarpmanın etkisiyle uzun süre yolda savruldu. Yolda bir süre sürüklenen servis aracı ile otomobil adeta hurdaya döndü. 

2 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi

Kaza sonrası bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, servis aracı içinde bulunan 11 kişiden 2’sinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Araç içindeki diğer yaralılar ve otomobil içindeki vatandaşlar ise hastaneye kaldırıldı. 

Ölen işçilerin kimlikleri belli oldu

Ekipler tarafından bölgede yapılan inceleme sonrası ölen kişilerin kimlikleri de belli oldu. Kaza anında servis içinde bulunan 54 yaşındaki Mesut Öjbe ve 24 yaşındaki Serhat Altay’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Öjbe ve Altay’ın cenazesi morga kaldırılmak üzere Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Trafik kazasıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.



Yorumlar (0)