Şafak vakti 40 adrese baskın

Adana'da önceden belirlenen adreslere "şafak vakti" uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

GÜNDEM 09.06.2020, 07:57
Şafak vakti 40 adrese baskın

Adana'da haklarında gözaltı kararı bulunan 40 zanlının yakalanması için "şafak vakti" uyuşturucu baskını gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adana'da uyuşturucu madde satışı yaptıkları gerekçesiyle takip altına alınan ve satış işlemlerini gerçekleştirdikleri tespit edilen zanlılara yönelik olarak çalışma yapıldı.

Söz konusu çalışma kapsamında uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 40 zanlının ikamet ettiği ev ve iş yeri adreslerine polis özel harekatçılarının da (PÖH) katıldığı şafak vakti baskını düzenlendi.

40 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda polis ekipleri, kapıları koçbaşı ile kırarak içeri girdiler ve evlerde narkotik köpekleriyle aralama yaptılar. Baskınlarda çevre güvenliği de sağlayan özel harekat polisleri, sokak girişlerini uzun namlulu silahlarla tuttular.

40 adreste yapılan aramalardan sonra gözaltına alınan bazı zanlılar, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildiler.

Sağlık kontrolü tamamlanan şüpheliler, daha sonra ifadeleri alınmak ve işlemleri yapılmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğünde sorguları alınacak zanlıların tüm işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecek.

Yorumlar (0)