Özel'den "para sayma videosu" açıklaması: "AK Partili avukat, satmayı önerdi"

CHP lideri Özgür Özel, gündemdeki para sayma görüntülerine dair açıklamalarda bulundu. "İstanbul il binasını satın alıyorduk, adam kapora istemişti." diyen Özel, "Görüntüler, 2019 yılın aitti. AK Partili bir avukat, görüntüleri bize satmayı önerdi." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 15.03.2024, 23:01 Hakan Öksüz
Özel'den "para sayma videosu" açıklaması: "AK Partili avukat, satmayı önerdi"

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen görüntüler, bir süredir siyasi gündemin en ateşli konularından birine dönüştü. Yerel seçimlere giderken kan kaybetmek istemeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin belediye başkan adaylarını tanıttığı Isparta'daki mitingde konuya dair açıklamalar yaptı.

"Yalan video ile kandırabildiklerini kandırdılar"

Mayıs 2023'teki seçimlerden önce de yalan bir videonun paylaşıldığını hatırlatan Özel, "Seçim kafa kafayaydı. Bu yalan videoyu televizyonlar aracılığıyla yaydılar, bunun üzerinden kampanya yaptılar. Kandırabildiklerini kandırdılar. Şimdi de seçimler yaklaşırken yeni bir video çıktı ortaya. Ben de görüntülerin tamamının bulunması talimatını verdim." dedi.

"AK Partili bir avukat, görüntüleri bize satmayı önerdi"

Söz konusu görüntülerin 2019'a ait olduğundan söz eden Özgür Özel, "İstanbul il binasını satın alıyorduk, adam kapora istemişti. Görüntüleri edinen AK Partili bir avukattı. Görüntüleri para karşılığından bize satmayı önerdi o avukat. Biz de görüntülerde çekineceğimiz bir şey olmadığını söyleyerek reddettik teklifi. Paranın geldiği yer de gittiği yer de belli. Bugün çıkmış diyor ki 'balya balya para topluyorlar.' 2019'daki görüntülerden medet umuyorsan vay senin haline Erdoğan." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)