Mert haberlerine yayın yasağı!

İlkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın şırınga çikolatadan ölümü ile ilgili soruşturmaya gizlilik ve yayın yasağı getirildi.

GÜNDEM 17.12.2019, 13:41 17.12.2019, 13:46
Mert haberlerine yayın yasağı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın şırınga çikolatadan  ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmaya gizlilik kararı ve yayın yasağı konuldu.

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulunda okuyan 7 yaşındaki Mert Yağız Köksal, 10 Aralık 2019 tarihinde okul kantininden aldığı içinde sıvı çikolata bulunan şırınga şeklindeki oyuncak kapağının nefes borusuna kaçması sebebiyle fenalaşmış, hastaneye kaldırılan Mert Yağız Köksal müdahale edilmesine rağmen yaşamını yitirmişti.

Mert Yağız Köksal'ın ölümüne yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmış, bu kapsamda aralarında okul müdürü, kantinci ve doktorun da bulunduğu çok sayıda kişinin ifadesi alınmıştı.

7 yaşındaki Mert Yağız Köksal'ın ölümüne yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen dosyayla ilgili gizlilik kararı alındı. Soruşturma dosyasına ayrıca yayın yasağı getirildi.

Yorumlar (0)