Kartal’da zincirleme kaza ucuz atlatıldı: 2 yaralı

Dün gece Kartal D-100 Karayolu Ankara istikametinde aynı yerde birçok aracın karıştığı 3 zincirleme kaza oldu. Kaza yapan araçlardan birinin içinde bulunan sürücü şoka girdi.

GÜNDEM 26.09.2021, 10:19 27.09.2021, 10:04
Kartal’da zincirleme kaza ucuz atlatıldı: 2 yaralı

D-100 Karayolu Kartal mevki Ankara yönünde dün gece 02.30 sıralarında yaşanan kazada Kartal Köprüsü' yakınlarında iki otomobil kaza yaptı. Polis ekipleri kaza yerini emniyete almaya çalışırken bir tır sürücüsü kazayı çok geç fark etti ve ancak 200 metre boyunca bariyerleri parçalayarak durabildi. Bu kazanın ardından tırın arkasından gelmekte olan birçok, kamyon, tır ve otomobil de kazaya karıştı. Toplamda 10 aracın maddi hasarın meydana geldiği kazada önde bulunan 34 DTD 705 plakalı araçta seyahat etmekte olan 2 kişinin yaralandığı anlaşıldı.

Yol kısa zamanda açıldı

 Hemen olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Kaza nedeniyle trafik bir süreliğine aksadı. Sağlık ekiplerinin anında müdahale ettiği iki yaralı hemen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ağır olmadığı bildirildi. Kazaya karışan kamyon ve otomobillerin çekiciler tarafından yoldan çekilmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Polis, kazayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Kazaya karışan araç sahiplerinden Ahmet Adıgüzel yaptığı açıklamada,” Öndeki kazayı görerek durdum. Ancak arkamdan gelen araç çok hızlıydı. Fren yapsa da duramadı. Bana sağ taraftan çarptı. Benim sağlık durumunda bir şey yok, ucuz atlattım. Karşı tarafın da gördüğüm kadarı ile durumu ağır değildi. İnşallah yaralılar iyidir” dedi.

Yorumlar (0)