İstanbul’da akıl almaz olay! Hafızasını kaybeden kadına saldırı düzenlediler

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, kısa süre önce geçirdiği kaza sonrası hafıza kaybı yaşayan kadın, akrabaları tarafından sokak ortasında kurusıkı tabanca ile saldırıya uğradı. Saldırıyı düzenleyen şahısların, akrabalarını şok etkisi yaratarak iyileştirmeyi denediği ortaya çıktı. 

GÜNDEM 11.06.2022, 14:31
İstanbul’da akıl almaz olay! Hafızasını kaybeden kadına saldırı düzenlediler

Kısa süre önce geçirdiği bir kaza sonrası hafıza kaybı yaşayan kadın, akrabaları tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede doktorla görüşen aile bireyleri, hafızanın yeniden yerine gelebilmesinin mümkün olup olmadığını sordu. Doktorun, “Şok geçirmesi lazım” demesi üzerine harekete geçen kadının akrabaları, ilginç bir yöntemi tercih ederek kadını iyileştirmeye çalıştı. 

Hafızasını kaybeden kadını pusu kurarak beklediler

Bağlarçeşme Mahallesi’nde akrabası ile yürümekte olan kadına pusu kuran aile üyeleri, aniden arabaların arasından çıkarak hafızasını yitiren hastayı kurusıkı tabanca ile hedef aldı. Silahın patlama sesiyle birlikte kadın baygınlık geçirerek yere yığıldı. Diğer kadının ise olaya herhangi bir tepki vermemesi dikkat çekti. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntülerin ardından harekete geçen polis ekipleri, gerçekleştirilen çalışma neticesinde olayı kısa sürede aydınlattı. 

Şok etkisi yaratmak için yaptıklarını söylediler

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceledikten sonra saldırıyı düzenleyen şahıslara ulaşan polis ekipleri, saldırının kadına şok etmesi yaratmak amacıyla gerçekleştirildiğini tespit etti. Polis ekiplerine durumu anlatan aile bireyleri, doktorların şok etkisine ihtiyaç olduğunu ifade etmesi üzerine böyle bir yola başvurduklarını belirttiler. Öte yandan kurusıkı silahla saldırıya maruz kalan kadının yaralanmadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0)