İntihara kalkıştı, eşini ikna edemedi! 'Çok şiddet gördüm, ölse de umrumda değil'

Adana'da boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışmak için intihara kalkışan adamın eşi, "Bana işkence uyguluyordu. Çığlıklarımı sessizce atardım. Ne zaman küssek intihar etmeye girişiyor. O kadar çok çektim ki ondan, öldürse de artık umurumda değil. Geri dönmeyeceğim” sözlerini kullandı.

GÜNDEM 02.12.2021, 15:26 04.12.2021, 12:08
İntihara kalkıştı, eşini ikna edemedi! 'Çok şiddet gördüm, ölse de umrumda değil'

Tır şoförü olan 43 yaşındaki Nurettin ve 30 yaşındaki Merve Ceylan çifti, 16 yıl önce evlendi. Bu evlilikten çiftin 4 çocukları oldu. 2,5 ay önce çıkan tartışma üzerine Merve Ceylan, çocuklarını da yanına alıp annesinin evine gitti. Daha sonra ise Merve Ceylan eşine bir boşanma davası açtı.

Eşi boşanmak isteyince intihara kalkıştı

Karısıyla yeniden barışmak için her türlü yolu deneyen 43 yaşındaki Nurettin Ceylan, 23 Kasım’da gece saatlerinde, Adana’nın Çukurova ilçesinde bulunan bir köprüye çıkarak intihara kalkıştı. Bölgeye gelen polis ekiplerinin, 2 saatlik ikna çalışmaları neticesinde Nurettin Ceylan köprüden inmeye ikna oldu.

Geçtiğimiz hafta konuyla ilgili konuşan Nurettin Ceylan, karısını çok sevdiğini söyleyerek onunla yeniden barışmak istediğini belirtti.

“Çok şiddet gördüm”

Merve Ceylan ise Nurettin Ceylan’ın kendisini sürekli aldattığını, devamlı olarak kendisine şiddet uyguladığını ve intihara kalkışmasının tamamen şov olduğunu belirtti. Ceylan, eşinden gördüğü şiddet sebebiyle birçok kez polise gittiğini fakat her seferinde eşinin geri gelerek özür dilediğini ve kendisini affettirdiğini aktardı. 14 yaşından beri eşinden şiddet gördüğünü belirten genç kadın, “Şiddetli geçimsizlik var aramızda. 3 yıl öncesine kadar devamlı olarak şiddet görüyordum. Daha doğrusu şiddetten çok işkenceye maruz kalıyordum. Beni yere yatırarak, saçımdan tutardı ve yerdeyken ayağıyla vururdu. Ağladığımda veya sesimi çıkarttığımda ise bana ‘Ağlamayacaksın' diyerek yine dövmeye çalışırdı. Çığlıklarımı sessizce atardım” açıklamasını yaptı.

1 haftalık gelinken ilk kez eşinden dayak yediğini belirten Ceylan, “14 yaşındayken gördük birbirimizi ve ben onu sevdim. O dönemler ben sevgi ya da aşk nedir, çok bilmezdim. 1 haftalık gelinken ilk dayağımı yedim. Nedenini söylemeyeyim fakat tokat atarak dayak attı” sözlerini kullandı.

“Anneme aramızı bozma demiştim, pişman oldum”

Eşinin sürekli kendisini aldattığını ve bunları gelip anlattığını söyleyen Merve Ceylan, “Defalarca beni aldatmış, bir keresinde ben bunu yakaladım fakat onun dışında kendisi gelip anlatıyordu. Geçtiğimiz gün intihara kalkıştığında polis aradı beni ve ben de polislere yalan söylediğini aktardım. Daha önce birçok defa bunu yaptı. Nişanlı olduğumuz dönemde bu yalanlara başladı. Biz nişanlıyken annem yüzüğü attırdı. O dönem de gelip intihar etmeye kalktı. O dönem işte ben de aşık oldum. Beni ilk kez o zaman kandırdı. Bu yüzden anneme de aramızı bozma dedim. Keşke demeseydi. Her küstüğümüzde intihara kalkıyor. ‘Merve seni seviyorum' sözlerini birçok defa duydum” şeklinde konuştu.

“Asla geri dönmeyeceğim”

Boşanma dilekçesini yetkililere ilettiğini ve kesinlikle geri dönmeyeceğini açıklayan genç kadın, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bunca zamandır çocuklarımın hatrına dayandım fakat en ufak bir olayda evden kovdu beni. Boşanacağım. Tek başıma kalırım, gider çalışırım ve büyütürüm çocuklarımı. Ben de çok defa sessiz kaldım, çok korktum ama o kadar çok sıkıntı çektim ki artık öldürse de gerçekten umurumda değil. Artık geri dönmeyeceğim. Benim içinde olduğum durumda olan kadınlar da asla korkmasın. Boşanın kurtulun, devletimiz arkamızda.”

Yorumlar (0)