İçişleri'nden "Elif Sarı" açıklaması: Gaziantep'te yakalandı!

İçişleri Bakanlığı, bir kadının bebeğiyle birlikte uygunsuz fotoğraflarının paylaşıldığı Instagram hesabını kullanan Y.E. isimli erkek şahsın Gaziantep'te polis ekipleri tarafından yakalandığını duyurdu. 

GÜNDEM 25.08.2020, 17:40
İçişleri'nden "Elif Sarı" açıklaması: Gaziantep'te yakalandı!

Sosyal medya platformu Instagram'da bir kadının bebeğiyle birlikte uygunsuz fotoğraflarının paylaşılması büyük tepki çekmişti.

Sosyal medya kullanıcıları, bu ahlâksızlığı duyurmak için Twitter'da "#elifsarıtutuklansın" etiketini gündem yapmış ve Instagram hesabında bulunan fotoğrafların altına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu etiketlemeye başlamıştı. 

Alınan son bilgiye göre, söz konusu Instagram hesabını kullanan Y.E. isimli erkek şahıs Gaziantep'te yakalandı.

Konuya ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığından geldi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "#elifsarıtutuklansın" etiketine ilişkin gereken çalışmaların gerçekleştirildiği, bir kadının bebeğiyle birlikte uygunsuz fotoğraflarını paylaşan "@elif.antplii" isimli Instagram hesabını Y. E. isimli bir erkeğin kullandığı ve bu şahsın Gaziantep'te yakalandığı ifade edildi.

Y.E. hakkında adli işlemlerin başlatıldığı kaydedilen açıklamada, fotoğrafta bulunan kadın ve bebeğin yabancı uyruklu oldukları ve yurt dışında bulundukları, yani Türkiye ile herhangi bir bağlantılarının olmadığı belirtildi. 

Açıklamada, Y.E.'nin söz konusu görüntüleri sosyal medya aracılığıyla bulduğu ve oluşturduğu Instagram hesabı üzerinden paylaştığı kaydedildi. 

 

Yorumlar (0)