Hatay'da firari avı: FETÖ üyeleri yakalandı

FETÖ üyesi iki firari, Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Kavaklıoluk Mahallesi'ndeki bir adreste yakalanan firarilerin, 6 yıl 3'er aylık kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu kaydedildi.

GÜNDEM 04.01.2023, 11:08 05.01.2023, 17:51 Hakan Öksüz
Hatay'da firari avı: FETÖ üyeleri yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerine yönelik operasyonlar devam ediyor. Bir operasyon haberi de Hatay'dan geldi. FETÖ üyesi olmaları nedeniyle 6 yıl 3'er ay hapis cezası verilen 2 firarinin yakalandığı bildirildi. 

6 yıl 3'er aylık hapis cezaları bulunuyordu

Firari hükümlülerin yakalanması için düğmeye basan Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon başlattı. Operasyonun hedefi, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan iki firari hükümlüyü yakalamaktı.

Kavaklıoluk Mahallesi'ndeki bir adreste yakalandılar

E.T. ve O.Ç. adlı FETÖ hükümlülerini yakalamak için operasyon başlayan ekipler, iki firarinin Kavaklıoluk Mahallesi'ndeki bir adreste saklandığını tespit etti. Belirlenen adrese baskın yapan ekipler, firarileri yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.T. ve O.Ç, İskenderun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)