Erdoğan'dan Beşiktaş'taki yangınla ilgili kritik açıklama: "Kovalıyoruz!"

Beşiktaş'ta 29 kişinin ölümüne yol açan yangınla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu binaya imar ve inşaat ruhsatını verenler kim? Binanın alt katlarını gazinoya dönüştürmelerine kim izin verdi? Savcılarımızla bunu kovalıyoruz." dedi.

GÜNDEM 05.04.2024, 21:33 06.04.2024, 01:22 Hakan Öksüz
Erdoğan'dan Beşiktaş'taki yangınla ilgili kritik açıklama: "Kovalıyoruz!"

İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV'in organize ettiği iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen ve 29 kişinin ölümüne yol açan yangınla ilgili konuştu.

"Bu binaya imar ve inşaat ruhsatını verenler kim?"

Savcıların bu işin peşinde olduğunu kaydeden Erdoğan, "Bu binaya imar ve inşaat ruhsatını verenler kim? Binanın alt katlarını gazinoya dönüştürmelerine kim izin verdi? Savcılarımızla bunu kovalıyoruz şimdi. Devamlı surette işçi haklarından bahsedenler, Beşiktaş'ta 29 kişinin ölümüne sebep olan yangınla ilgili tek kelime etmedi." ifadelerini kullandı.

"Siyasetteki nöbetimizi gençlere devredeceğiz"

Yerel seçime gölge düşürmek isteyenlerin bir defa daha sandıkta bozguna uğratıldığını dile getiren Erdoğan, "Siyasette mücadelemiz yarım asra yaklaştı. Zafer sancağını burca diktikten sonra nöbeti gönül rahatlığıyla gençlere devredeceğiz." diye konuştu.

Yorumlar (0)