Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuri Pakdil ile Özdemir Bayraktar'ı andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Teknoloji Hamlesi ideali ile milli SİHA'ların öncü ismi olan Özdemir Bayraktar ve Kudüs Şairi diye hafızalara kazınan şair, mütefekkir ve yazar Nuri Pakdil'i vefatlarının yıl dönümünde paylaştığı bir mesajla andı.

GÜNDEM 18.10.2023, 17:52 19.10.2023, 18:07
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuri Pakdil ile Özdemir Bayraktar'ı andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir Bayraktar ile Nuri Pakdil'i sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden Özdemir Bayraktar için yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Savunma sanayi alanında tam bağımsız Türkiye hedefimize ve Milli Teknoloji Hamlemize hayatını vakfeden, ülkemize asırlar geçse bile unutulmayacak hizmetlerde bulunan çok değerli dostum Özdemir Bayraktar Beyefendi'yi ahirete göçüşünün yıl dönümünde rahmet ile yad ediyorum."

Erdoğan, Yedi Güzel adamdan biri olan şair, mütefekkir ve yazar Nuri Pakdil için ise "Kaleme aldığı eserleri, tutku ile bağlı olduğu değerleri, ufuk açan vizyonunu hiçbir zaman asla unutmayacağımız Kudüs Şairi Nuri Pakdil Beyefendi'yi vefatının yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum. Rabbim mekânını inşallah cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)