Bülent Ersoy’a Anıtkabir'de şemsiye jesti yapan komutanların akıbeti açıklandı

Geçtiğimiz günlerde Anıtkabir’i ziyaret eden Bülent Ersoy’un şemsiyesini bir asker tutmuştu. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyuran Milli Savunma Bakanlığı bugün de soruşturma sonucunu duyurdu. Şemsiyeyi tutan takım komutanı ve Anıtkabir komutanı, görevden alındı.   

GÜNDEM 14.01.2022, 14:34 15.01.2022, 14:11
Bülent Ersoy’a Anıtkabir'de şemsiye jesti yapan komutanların akıbeti açıklandı

Şarkıcı ve oyuncu Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde Anıtkabir’i ziyaret etmişti. Sağlıklı ve yürüyebilir olmasına karşın Anıtkabir’i tekerlekli sandalyeyle gezen Bülent Ersoy’un şemsiyesi de Anıtkabir’de görevli bir subay tarafından tutulmuştu. 

Görüntülerin ortaya çıkması üzerine sosyal medya üzerinden Bülent Ersoy’a ağır eleştiriler yapılmış ve bir askerin bir sanatçıya şemsiye tutması da adeta topa tutulmuştu. 



Soruşturma başlatıldı 

Görüntülerin MSB’ye ulaşması üzerine şemsiyeyi tutan subay ve Anıtkabir komutanı hakkında soruşturma başlatılmıştı. Şemsiyeyi tutan subayın ise Anıtkabir’de görevli bir takım komutanı olduğu ortaya çıktı. Milli Savunma Bakanlığı o soruşturmanın sonucunu bugün kamuoyuyla paylaştı. Şemsiye taşıyan subay ile Anıtkabir komutanının görevlerine bugün son verildi.  

Bülent Ersoy, ilk kez açıklama yaptı 

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Bülent Ersoy, dua etmek için Anıtkabir’e gittiğini ne şemsiye ne de tekerlekli sandalye istediğini dile getirdi. 



Yorumlar (0)