Bodrum’da tekne faciası: İş insanı ve eşi hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen tekne kazasında, iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala yaşamını yitirdi, kızları ise sağ olarak kurtarıldı.

GÜNDEM 11.07.2022, 11:01
Bodrum’da tekne faciası: İş insanı ve eşi hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 52 yaşındaki iş insanı Ünal Pala ile 47 yaşındaki eşi Evrim Pala, sürat teknesinin kayaya çarpması neticesinde yaşanan kazada hayatını kaybetti.

İş insanı ve eşi öldü, çocukları yaralı kurtuldu

Torba Mahallesi Kaynar mevkisinde, iş insanı Ünal Pala'nın idaresindeki sürat botu kontrolden çıkarak kayalıklara çarptı.

Yapılan ihbar sonrası 112 Acil Servis ekipleri ile Sahil Güvenlik ekibi bölgeye sevk edildi. Yapılan kontrolde iş insanı Ünal Pala ile eşi Evrim Pala’nın, yaşanan kazada hayatını kaybettiği tespit edilirken, 12 yaşındaki çocukları Mina Pala ise yaralı olarak kurtuldu.

Küçük kızın sağlık durumu iyi

Kazada, 12 yaşındaki kız çocuğu Mina denize savrulurken, bölgedeki su sporu çalışanları tarafından kurtarılarak ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Mina’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ünal ve Evrim Pala'nın cansız bedenleri, savcı ve olay yerinin incelemesinden sonra Bodrum Devlet Hastanesi Morguna götürüldü.

Yorumlar (0)