Akar, kaza bölgesinde inceleme yaptı!

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, 5 askerin şehit olduğu 10 askerin de ağır yaralandığı kaza bölgesinde inceleme yaptı.

GÜNDEM 27.07.2020, 13:45 27.07.2020, 14:01
Akar, kaza bölgesinde inceleme yaptı!

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile birlikte Mersin'de askerleri taşıyan otobüsün kaza yaptığı bölgeye gelerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgiler aldı.

Askerleri taşıyan sivil yolcu otobüsünün Mut-Karaman yolu Zeytinlik mevkisinde bilinmeyen bir nedenle devrilmesinin ardından Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Mersin'e gitti.

Mersin'in Mut ilçesinde, kaza bölgesinde saatlerdir durumu takip eden Mersin Valisi Ali İhsan Su ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, daha sonra kaza yerine geçerek incelemelerde bulundu.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, kaza mahallinde Mersin Valisi Ali İhsan Su ve diğer yetkililer tarafından bilgilendirildiler.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından 10 askerin ağır yaralı hâlde kaldırıldığı Mut Devlet Hastanesi'ne gittiler.

"Teknik arıza"

Askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi ile ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandıran Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, ilk tespitlere göre araçta teknik arıza olduğunu belirterek, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için her türlü tedbiri aldıklarını, almaya da devam edeceklerini bildirdi.

Yorumlar (0)