ABD Büyükelçisi'ne Erdoğan’dan tepki: Kapılar kapandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçisi Jeff Flake'in ziyarette bulunmasına dair tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ona bizim kapılarımız kapandı." dedi.

GÜNDEM 03.04.2023, 14:03
ABD Büyükelçisi'ne Erdoğan’dan tepki: Kapılar kapandı

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçisi Jeff Flake ile Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir araya gelmesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tepki geldi.

“Birazcık kafanı çalıştır, ayıptır”

"Bu seçimlerde Amerika'ya bir ders vermemiz gerekiyor" ifadesinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biden'ın buraya yolladığı büyükelçi nasıl bir tavırdadır ve ne yapmaktadır? Gidiyor bay bay Kemal'e ziyarette bulunuyor. Birazcık kafanı çalıştır, ayıptır. Sen bir büyükelçisin. Burada görüşeceğin kişi Cumhurbaşkanı'dır." dedi.

Kapılarının büyükelçiye kapandığını da sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadelerde bulundu: "Büyükelçi olarak haddini bileceksin, vazifeni bileceksin. Bir büyükelçi nasıl çalışır, ne yapmalıdır, sen bunu öğreneceksin. Eğer öğrenemezsen, bu kapı yol geçen hanı değil, kafana göre giremezsin."

Yorumlar (0)