3 aylık Nisa Mihriban’ı terk eden anne hakkında şaşırtan gelişme

İstanbul Pendik’te 3 aylık bebeği Nisa Mihriban’ı terk eden anne Ebru S.’nin 2 seneye kadar hapsi istenirken ikinci duruşmada tahliye edildiği öğrenildi. 

GÜNDEM 17.05.2022, 13:39
3 aylık Nisa Mihriban’ı terk eden anne hakkında şaşırtan gelişme

3 aylık Nisa Mihriban bebeği Pendik’te terk eden biyolojik anne Ebru S.’nin duruşması Anadolu 42. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülüyordu. Bugünkü duruşmaya tutuklu olarak getirilen genç anne hakkında 2 seneye kadar hapis cezası talep ediliyordu. Bugün tekrar savunmasına başvurulan Ebru S., “Önceki duruşmada söylediklerimi tekrar ediyorum.” ifadelerini kullandı. Konu hakkında görüşen mahkeme heyeti, bebeğini terk eden genç kadının tahliye edilmesine karar verdi.



Nisa Mihriban tedavi altına alınmıştı 

Geçtiğimiz aylarda İstanbul 112 Acil Sağlık ekiplerine gelen bir ihbar üzerine Pendik’e giden görevliler, 3 aylık olduğu belirlenen kız bebeği terk edilmiş halde bulmuşlardı. Sağlık görevlisi ise o bebeğe Nisa Mihriban ismini vermişti. Tedavi altına alınan Nisa Mihriban bebek ve sağlık görevlisinin ambulans içindeki tebessüm ettiren anları o dönemde başta Sağlık Bakanı Koca olmak üzere binlerce kişi tarafından internette paylaşılmıştı. Ardından Nisa Mihriban’ın beyin kanaması geçirdiği yönündeki haberler üzerine tüm Türkiye yasa boğulmuştu.

Yorumlar (0)