18 yaş altı ve 65 yaş üstüne toplu ulaşım sınırlaması

65 yaş üstü ve 18 yaş altı yurttaşların şehir içi toplu taşıma kullanma kısıtlaması tekrar getirildi.

GÜNDEM 13.04.2021, 20:39 14.04.2021, 13:27
18 yaş altı ve 65 yaş üstüne toplu ulaşım sınırlaması

Vaka yükseliş oranı tüm hızıyla devam ederken, gözler bugün yapılacak olan kabine toplantısına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de yapılan kabine toplantısının akabinde açıklamada bulundu.

18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma kullanımı

Bu çerçevede, yükseliş trendindeki vakalara karşı kabineden yeni tedbirler çıktı. Söz konusu tedbirlerden bir tanesi de, kontrollü normalleşme ile kaldırılan 18 yaş altı ve 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşıma kullanım sınırlaması oldu.

Yeniden kısıtlama getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların şehir içi toplu taşıma kullanımına kısıtlama geri getirildi." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (1)
Hatice 3 yıl önce
65 yas ustuyum sehir disinda oturuyorum sehir disindaki oturdugum ilcedeki evimi sattim ve ist.icinden ev alacagim ama ulasim aracini kullanamadigim icin gidip ev bakamiyorum evide gormeden alamam o yuzden bu genelgeyi kim cikarttiriyorsa ki bilhassa bilim kurulu ve saglik bakanligi yapiyor artik ben ve benim gibi olanlar korono yuzunden degil psikolojimiz bozuldugu icin olecegiz artik ellerimiz ayaklarimiz titriyor normal saglikli bir insandim artik oyle bir hale geldimki sanki parkinson gibi sinirimden titriyorum o yuzden bu virusu kim yaydiysa lanet olsun tez zamanda o deccallar yok olsunlar amin 1.5 yildir yorulduk o bilim kurulu satilmislar bizleri diri diri gommeye calisiyorlar tabi onlarin tuzu kuru simdi burdan birisi bana aciklama yapsin benim arabam yok hergun beni sehre goturun diye arabasi olan komsuya soylemem bu konuda izin belgesi almak istesem kimden izin alacagim birisi burdan bana yardimci olsun yeter artik ya yeter yoksa taksime gidip protosto edecegim inanin arkamda bir yigin insan toplanir cunku artik herkes yo asi yok su bu diye diye yoruldu sokaga cikmamak icin ya sabir cekiyor